Mina ord och tankar

Alla inlägg den 4 januari 2021

Av Neta - 4 januari 2021 01:16

Inne i ett skov som började häromnatten. Så ont. Jag vet ju att det blir bättre men just nu vill jag inte mer. Det tär att ha så ont! När jag har mina skov så fryser jag. Spelar ingen roll vilken årstid, jag kan inte hålla värmen.
Känner mig liten och ensam. Alltid varit eftersom den jag levt med inte kunde ta till sig att jag var sjuk. (Vet inte vart han läst medicin nånstans eftersom han visste bättre än sjukvården) Jag fick ju skylla mig själv.

Orkar ingenting, ids ingenting och fixar inte ens att tänka logiskt. Man bara är i en lång väntan på nåt vis. Har tvätt i maskinen sen igår men inte orkat hänga, får tvätta om helt enkelt.

En del firar tydligen nyår fortf för det smälls här utanför nånstans fast kl är över midnatt. Kul för dom som har barn som sover eller som själva måste sova för dom ska upp i morgon. Är ju faktiskt vardag.

Försöker komma ihåg vad som hände igår men tyvärr. Idag har iaf C varit här, kom på em efter att ha skjutsat sin kompis till stan. E kom med då och stannade nu på kvällen. C jobbar i morgon så hon åkte innan maten. Pratat som hastigast med L som hittade en stekpanna jag velat ha. Han köpte den åt mig.


Vi ååt kycklingtacos. Gör varsin tallrik så här då det bara är E o jag, idag med kyckling och guccamole bredvid. Gillar dom där små tuberna som man faktiskt kan bita av utan att dom går sönder. Lyxigt att vi hade honungsmelon kvar också. Mkt TV idag, men orkade knappt titta. Har svårt med koncentrationen när jag är så här. Hade på iaf. Både Grease, Göta kanal och Repmånad kan man ju nästan utantill ändå.

Halt ute tydligen, 2 olyckor på E4 med kort mellanrum ikväll.

Håll en tumme för att jag somnar ikväll nu. För nu kryper jag ner i mitt iskalla sovrum långt ner under mitt tjocka vintertäcke.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards