Mina ord och tankar

Alla inlägg den 5 januari 2021

Av Neta - 5 januari 2021 02:10

Redan trettonhelgen. Vart tog dagarna vägen? Man planerar, fixar, donar, pyntar och swish så är det över.
Om drygt en vecka ska man ta bort julgran, ljusstakar och belysningen ute. Va mörkt det kommer att bli. Har nästan bestämt mig för att köpa en lampa till vardrumsfönstret alt hänga upp en fönsterlampa där. Har en begie sammetsskärm över som skulle passa behöver bara en underdel. Bollarna jag köpte är fina men så bökigt att hålla på med dessa batterier.
Men ska bli kul att rama mina nya bilder av Lena Lindrrholm.

Nu har vi också bestämt oss för att göra som när jag fyllde 50. Fira min 70-årsdag i aug, men göra det i Visby. Så är ni där 21 aug kan ni hänga på Haha! Kommer att bo med självhushåll på Gustavsvik. Man kan få frukost där men 95kr, är det bara jag som tycker det är dyrt?

Här ska vi bo, i en 3-rummare med 4 bäddar, dusch o toa. 48 kvm. Behövs inte mer. Vi ska ju i princip bara sova där.




100 m från havet som man ser från uteplatserna. Inte så lyxigt som på Novi men vi bor 7 nätter här och betalar ändå 3500 mindre än vi gjorde för 4 nätter i fjol. Då hade vi visserligen lyxfrukost i det men kan leva utan den. Vi hittar ju dessutom till Maxi där nu Haha! Annars gör vi som i fjol, äter lunch ute och tar nåt lättare hemma på kvällen i solnedgången med ett glas vin. Skulle vi bli väldigt mkt hotellfrukostsugna har vi gångavstånd till Novi. Firar födelsedag på nån krog i stan alt på en krog vid havet på Fårö. Har flera att välja på och hoppas nån kommer att fira med oss. Vi bor ju nära flygplatsen och kan lätt hämta. Ja även från båten så klart. Boende får man dock lösa och vill man turista bör man ha bil.

Idag gjorde Elle och jag fisk. Hon hade nån fisksås i påse. Vi körde 4 bitar i en form, 2 torskrygg och 2 lax. Vi har alltså mat i morgon med Haha! Visst är vi smarta? Tar laxen i morgon.




Hjärtsallad, granatäpple och rödlök med citronvinegrätt med ramslök. Gjorde inte ont alls. Bara koka potatis i morgon och kanske göra nån efterrätt eftersom det är trettondagsafton. Sen blir det som vanligt den kvällen, fars på TV.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards