Mina ord och tankar

Alla inlägg den 24 januari 2021

Av Neta - 24 januari 2021 01:41

Elle tog en så fin bild då hon åkte till affären idag.


Ni ser vägen genom Björklinge lite högre än cykelvägen här. Hon åker precis ut från vårt område. Affären, distriktan och en frisör är sen bakom stammarna till vä på andra sidan vägen som vi åker under en bit bort.

Var så mysigt att slippa tända lamporna på dagen. Jag röjde och gjorde lite fint på köksbordet. Har en förmåga att lasta av där Haha!
Körde lite tvätt och så. Funderade på att hänga ute men blev för lat. Eller jag hänger väl inne men lyfter ut torkställningen.

Nästan all snö är borta. Så tråkigt. Men det lär väl komma nån sväng till.

Jag gjorde en soppa på rester till lunch. Nu ikväll kom E in och vi gjorde en räkmacka utan bröd kan man säga. Salladsblad, avocado, inlagda citroner vi tärnade ner och ägg. Vi provade också att baconlinda champinjoner och det kommer vi nog att göra igen. Riktigt gott. På kul lindade hon in varsin sparris också.
Dom hade blomkål till bra pris och jag blev så sugen på dip, måste vara tortilladip, och blomkålen var så fin, tog även gurka, paprika och några champinjoner. Orkade dock väldigt lite men då har vi kvar till i morgon.




Blomkålen var så fast så den gick inte att dela i buketter, så jag skivade och skar sen som stavar.

Testade ett till vin i picknickförpackning idag, ett Åkesson som var väldigt bra. 25 cl va lagom till två glas.


Vi såg Slottet och sen nåt program om Helan o Halvan. Kul i början men vi ledsnade lite mot slutet. Vi plockade i en maskin med vår disk, va dags och köra glas o kaffemuggarna med. Vi gör inte det varje dag. Men då blev min lilla maskin full och det var ju bra.

La mig redan vid 23, tidigt för mig som kommer igång på kvällen. Legat och läst lite och kollat lite på paddan. Kollat lite på Alla Hjärtans dags presenter. Hittade dock inget kul.
Nu ska jag iaf försöka sova!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards