Mina ord och tankar

Alla inlägg den 11 januari 2021

Av Neta - 11 januari 2021 22:40

Ringde vc i morse och min värk ska i första hand kollas av en sjukgymnast. Nästa tid i maj för dom är hårt belastade. Blev så arg. Borde man inte anställa fler sjukgymnaster då? Just den här vårdcentralen har haft en stor sjukgymnastik för några år sedan. Men nu bara två. Två pers, det är ju löjligt.

Leif kom inte idag, vädret nere hos honom är svårare än här. Så även i Tierp tydligen. Snöat här och snöröjarna tyckte visst att mina stolar stog i vägen.


Hade slängt upp dom i rabatten. Får väl be om hjälp att få bort dom. Ställa dom i smygen ist. Om dom får stå där. Bara dom inte rör min tomte och snögubbe. Tror dom är fastfrusna i marken nu, var -8 i natt. Blev runt nollan på dan men ska frysa på igen. Var ju för sånt här jag ville ha nåt att lägga tomten på men jag fick aldrig det. Törs inte gå ut nu heller då jag har så svårt att stödja på benet.
Värst är att jag inte kommer upp med soporna men det vet ni ju redan.
Skulle vilja till Maxi med men det går ju inte, har slut på bordssmör och dom säljer för 25, så frustrerande att inte kunna handla. Hoppas L kan gå in där på torsd. E fyller ju så hoppas han kommer då.

E var in en stund på em, fikade lite men snöade så mkt att hon ville in, skicka bild om att det kom rätt mkt den stund hon var här.


Hittade en kul sida idag korgboet.se där hade dom mkt kul, träsaker med och faktiskt ett riktigt bakbord. Korgen ovan tänker jag mig vore bra att bära ut o in fika o sånt i.


Kom inte ihåg va det kostar, E fick nån prislista på mailen men vi tyckte inte det var dyrt iaf.

Blev enkel mat idag. Gulaschsoppa från burk och en varm macka till. Åt bara en gång, ska ju äta två ggr för sockrets skull. Får väl hitta nåt lätt till medicinen sen.

Slökollar lite på nyheterna, klass tre varning i Sundsvall, ska det bli som det året där till o med bilarna blev översnöade. Vi verkar klara oss från det värsta iaf.
Sen USA, ju mer dom rapporterar om intrånget, ju mer kommer fram och nu är mer bråk att vänta och ett åtal mot idioten.
Var ska det sluta?

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards