Mina ord och tankar

Alla inlägg den 20 januari 2021

Av Neta - 20 januari 2021 01:26

Är inte det lite vårkänsla ändå? När man ser hur det droppar.
Ja jag vet att det bara är januari men tycker jag ser på blommorna att dom liksom sträcker på sig. Ska klippa ner och ta reda på sticklingar till min palettblad. Den far väldigt illa då den inte ens blev omplanterad förra året. Jag är ju inte världsbäst på att komma ihåg att vattna inne heller. Tror jag slänger liket och börjar om med sticklingar i 2 krukor, en i varje köksfönsterhalva. Blomjorden står ute på baksidan men får väl ta in och tina upp den.


Höll på glömma bilden på istapparna på garaget till permobilen.

Blev lurad på Tradera idag också. Men bara för att jag inte tänkte själv. Såg en oljelampa så lika mitt tvålfat och tandborstmugg

Och det kanske är en oljelampa från början men kolla vad som håller upp veken, en träkula. Var köp nu, och jag såg inte det förrän jag betalt. Hur löser jag det där så jag kan tända den? Går ju inte med träkulan där det fattar jag ju.
Leif hjälp! Kan du fixa nåt? Eller så får jag kolla på fotogenlampor.se

Varit själv hela dan idag. Småfixat lite med betoning på lite. Åt rester till lunch och vita bönor med Bullens korv ikväll så tur jag är själv.....Haha!

Försöker hänga med i nyheterna inför det stora som ska hända på andra sidan av Atlanten. Kollade även på Mandelmanns. Skön kontrast!

Har annars nästan fått lite ångest för nätterna. Så himla jobbigt att jag oftast ligger flera timmar innan jag somnar. Eller så somnar jag men vaknar efter ett par tre timmar och kan inte somna om. Vaknar oftast tidigt också, men då är ju sängen som skönast. Ibland somnar jag om då också.
Tipsa inte om insomningstabletter nu, vill inte äta sånt. Är väl brist på frisk luft som gört kanske. Går ju inte gärna ut nu.
Funderar på om det finns sovljud man kan sätta på. Ljudet av nån annan som sover. Brukar ju tycka det är mysigt att höra och sover bättre när nån (L eller E ) sover över. Gjorde iaf i Tierp.

Ska iaf krypa ner ordentligt under täcket nu. Godnatt!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards