Mina ord och tankar

Alla inlägg den 6 januari 2021

Av Neta - 6 januari 2021 00:20

Så tråkigt att bara vara hemma. Å ändå ska väl jag inte gnälla som träffar E nästan varje dag. C har ju också varit här. Men jag börjar bli rastlös. Skulle räcka med nån biltur ibland, bara få göra nånting, komma härifrån, se nåt annat.
Har inte varit utanför dörren sen juldagen. Inte ens varit till postlådan. E tar ju in den. Åker inte gärna scooter när det är kallt eller fuktigt ute, får ont. Bökigt att ta ut den också när det är snö. Vågar knappt åka in och handla. Tycker den här pandemin börjar bli otäck.

Har också svårt att koncentrera mig när jag har ont. Har ju både böcker och andra förströelser som pussel och korsord, men har inte ro i kroppen till det. Storartat bara att jag nu faktiskt både tvättat och hängt.
Ska sen fixa att ta reda på det också.
Jag ringer ingen heller, och då ringer ju ingen hit heller. Enda jag pratat i luren med är C och L. Den ena väldigt kort. Haha!

Skriver med dom på messenger, blir flera meddelanden per dag. Så jag vet va dom gör iaf.

Tycker inte jag har så mkt att skriva om här heller. Och bilder här blir mest på maten, men vi gör ju inget mer än glor på TV o lagar mat.

Idag åt vi laxen av fisken vi gjorde igår. Den där dill o räksåsen Elle har från Abba är verkligen god. Igår la vi ju på de sista räkorna vi hade med.


Så gott med fisk. Måste handla lite mat till frysen, har varken köttfärs eller kyckling där. Börjar nog sina på fiskfronten med. Hade inte hänt för ett par år sen.
Trodde verkligen inte det skulle bli sån skillnad på maten att bo själv. Hör ju på L att det är lika för honom med men han åker oftast iväg och äter lunch och bara det gör ju mycket, att han kommer hemifrån och ser andra människor. Han åker till olika ställen med. Sen tar han tydligen bara nån macka på kvällen.
Men jag har inte råd att åka hemifrån och äta lunch ens en gång i veckan, kostar ju mig 160kr per gång. Hans bensin kostar väl också men han åker väl med brorsan sin ibland iaf och han har ju också en helt annan pension än vad jag har.
Missunnar inte honom det men man har ju helt klart olika förutsättningar.

Man får ju konstiga sovvanor med, somnar sent men vaknar hyfsat ändå runt 8-9. Bara det att jag inte vill gå upp då för jag tycker dan blir så lång. Så för det mesta somnar jag om sen. Å då kan dan bli väldigt kort ist. Haha!

Känns inte som jag har nåt liv. Längtar till sommaren med altanfrukostar, fågelkvitter och få njuta av mina blommor. När man kan sätta sig ute m en kaffekopp och slänga käft med grannarna. Åka till sjön och se lite annat.
Trösten är väl att det är lika för alla nu.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards