Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 9 mars 2022

Opererad

Av Neta - 9 mars 2022 23:45

Först vid 14 idag kom hon ner till operation. Stod på akutlista men olyckor o sånt går ju före då. Dom var inte så nöjda med hur gallan tömt sig. Så dom gjorde som nåt provisorium från gallan till tarmen för att leda bort gallvätskan. På så sätt antar jag att dom fick så fritt som dom önskade mellan levern o gallan också och på så vis sänka levervärdena. Hur dom gjorde det där, om det gick uppifrån eller om dom gjorde en ny buköppning eller titthål har jag ingen aning om. C som pratade med dom men hon visste inte det heller.
Känner att jag börjar bli avtrubbad. Håller inte räkningen på alla ultraljud, röntgen och op hon gjort. Orkar inte! Hon kom tbx så sent att ingen åkte upp idag.

Skickade hem L redan på em. Dampade ur totalt på honom idag. Han har blivit så gubbigt envis. Inget får förändras, inte nånsin. Vi andra försöker hålla oss till tidens förändringar, acceptera ny teknik i telefoner och så men inte han inte. C har gjort en messengergrupp för oss 3. Men där läser han inte, utan då ska jag berätta det som står där för honom. Vilket jag inte tänker göra längre. Men han kan prata med sitt X före mig på messenger. Då går det bra Haha!
Han kommer tbx i morgon igen. Men behöver ju tömma sitt postfack o så med. Sen var det nåt skrot han skulle sälja dom gjort ordning åt honom. För att han ska få lite pengar. Å det behövs!
Att dom kunde åka med det, sätta in pengarna till honom och hjälpa till med posten. Det gör dom inte. Då bor dom bara ett par mil ifrån varann.

Pratade med kuratorn i morse på telefon. Hon ringer en gång i veckan nu för att checka av. Oftare om det händer nåt. Peppar oss för orken tryter på oss alla 3 nu. Tycker vi har bra rutiner och tjatar om att vi måste ha mer frisk luft. Säg det till L tänkte jag säga, det är ju han som måste hjälpa till isf och det gör han ju inte. Är ju lika slut som jag. Men nu kanske man snart kan slå ner häcken på altanen. Måste bara röja bort plastbackarna i soffan först. Förvara ju lite ätbart där ibland. Kakor o sånt runt jul.

I morgon hade C fått frågan om hon ville sitta med på ett seminarium för då har E varit på intensiven i 4 veckor vilket är lång tid. Dom vill att hon ska berätta om E. Hon som var ett år när E blev sjuk kan ju inte alla turer så lite märkligt tycker jag. Vore ju smartare att fråga nån av oss. Fast jag är väl där. Sitter väl hos E då.

C är här nu och har precis somnat. Ska försöka göra det jag med. Har bara så mkt sendrag. Sitter ju mkt i rullstolen nu. Då blir det så. Vader och tår är väst. Ändå äter jag 250 mg magnesium om dan.

Nån ville se vårbilderna över åkrarna.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Lördag 15 juni 16:30

Jag är så jäkla less på allting. Ber om hjälp tack vare fallet och att det blir midsommar och den som hjälper till är L, han offrar en dans för att komma. Åker 12 mil. Har städ på tisd och måste få undan tvätten men ingen hjälp, då har C ändå varit i...

Av Neta - Torsdag 13 juni 03:20

Jag har mist en vän. Ingen jag träffar varje dag eller ens särskilt ofta. Men vi delar en erfarenhet som gjort oss väldigt nära. När L och jag bildade Hjärntumörgruppen som fungerade som stöd för familjer med barn som drabbades av hjärntumör var ...

Av Neta - Onsdag 12 juni 01:00


Kämpar på här med onda hälar, sviter efter fallet och en uvi som jag inte är 100% på att den verkligen är borta. Har ju frusit de sista dygnen men samtidigt inte känt mig direkt febrig. Min termometer har jag klurat på hur jag ska byta batterier ...

Av Neta - Tisdag 11 juni 00:56


Ja igår också så har inte planterat det jag köpte än, dom fick iaf vatten idag. Jag är lite justerad, blåslagen och öm, ont i hälarna hade jag före men knät jag slog i känns. Går sämre men det ska väl gå över. Fick veta en kul grej apropå Gys...

Av Neta - Söndag 9 juni 00:39

Ja det är väl det som hänt senaste dygnet. I natt skulle jag gå upp och fixa en sak innan jag släckte helt. När jag gick tbx till sängen hakade vä toffel i plankan som ligger där tröskeln ska vara. Vet inte hur väl den syns. Iaf så ramlade ja...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards