Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 24 mars 2022

Fred

Av Neta - 24 mars 2022 23:12

Tidig uppgång idag då dom skulle fixa med ventilationen. Konstigt nog sover jag några timmar varje natt ändå, har gjort hela tiden faktiskt. Beror väl på åldern kanske att man inte orkar.
Tänker på Elle varje vaken minut. Ser henne ta de där sista andetagen. Minns min hand på hennes.

Idag åkte vi iaf in till banken, dom godtog våra papper från skatteverket och vi kunde stoppa de automatdragningar som skulle gjorts nu.
Vi fick ut det pappret så vi kunde se vilka dom är och fick även ut hur saldot är på hennes konto. Kunde även sätta in de pengar hon fått tillbaka på en dubbel betalning.


Sen hämtade vi ut förstoringen på Elle. Men glömde ta reda på det där med ballongen på Partyland. Nåja det hinner vi nog.
Tog en lunchkorv på stående fot och en snabbis på bokhandeln för att kolla efter en kokbok för aitfryern. Fanns ingen nu men är på ingång.

Jag hade beställtt en elgrill på Biltema i Veddesta. Ligger i Järfälla så vi åkte och hämtade den. Blev billigare än att köpa den dyrare på Jula även inkl bensinen. Den ska utgå och finns bara i 6 butiker i landet. Veddesta va närmast för oss.
Va riktigt skönt att göra en roadtripp bara vi 3. Få tänka på nåt annat en stund och njuta av vårvädret.
Det var ett nytt gigantiskt biltema, stor cafeteria med lite annat utbud än i stan. Tog en fika med blåbärspaj och mjukglass, det ni Haha!

På hemvägen åkte vi in i Knivsta och kollade in vattentornet som var med i husdrömmar. Imponerande där det låg mitt i villaidyllen. Vilket bygge och vilka panoramafönster. Kan ju tänka mig utsikten också. Så kul att se det på riktigt.
Såg ju det programmet med Elle och då pratade vi om att be L åka så vi kunde titta på det. Hon fattades idag kan jag säga. Ja hon fattas oss hela tiden så klart.

Åkte in på Lidl i boländerna och handlade lite bröd och frukt. Hittade den frysta langosdegen där dom hade i bladet för några v sen. Ska bli kul att testa i airfryern, ser i gruppen att det görs. Köpte lite frysta smördegsbitar med ost o skinka med och en rulle med fetaost och oliver med färskost. Såg ut som en sån getost. Kul med nåt nytt till fredagsmyset.

När vi kom hem satte L ihop grillen och premiärgrillade färska hamburgare. Jag packade äntligen upp airfryern och gjorde sötpotatisstrips. Så bra det blev!
L tyckte elgrillen funkade bra med. Jag brukar inte kunna äta så många strips, mår illa efter en stund. Nu kände jag inte alls det. En 500 g påse blev rätt lagom på 3. Köpte den med på Lidl.

C åker härifrån i morgon, Markus är ju hemma nu. Hur L gör vet jag inte. Men han pratade om räkningarna i veckan. Ja ingen av dom måste ju vara här nu. Bättre dom är det runt begravningen och i påsk för då är jag inte så sugen på att vara ensam. Sen ska ju Elles tömmas med. Då lär dom ju vara här.


Grillen, så bra med lilla hyllan ovanför där han kunde värma bröden. Hade varit bra med nån krok till tången men det kan vi kanske ordna på nåt sätt. Var iaf bra höjd på den.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Tisdag 21 maj 01:26

Det är tydligt att det är vi som redan har det besvärligt ska ta en stor del av de besparingar som behövs i samhället. Lagen är inte längre lika för alla oss med rörelsehindrr. Det är olika i kommunerna det har jag förstått sen jag gick med i en grup...

Av Neta - Lördag 18 maj 23:08

Igår på dan ringde min kompis från grannbyn och funderade vad jag skulle göra i helgen. Jag hade försökt bjuda på spontanmiddag tidigare i veckan eftersom hon fyllde förra helgen men då var son och sonhustru där. Jag har svårt att ta mig in i henne...

Av Neta - Fredag 17 maj 04:42


Kl är 4 på morgonen. Jag vaknade av nånting och kan inte somna om. Undrar över himlen, den är kritvit som om det vore molnigt. Kan det var så att det kommer en mellandag? Tyckte jag bara såg solar på vädret. Annars är det skönt nu, jag älskar ju si...

Av Neta - Torsdag 16 maj 20:17

Kan ju varna för han som står och säljer vid svandammen i Uppsala. Jag tänkte swisha de 35kr jag handlat för men blev ombedd att betala med kort. Det är draget 80kr såg jag idag från Bärprinsen (utan prickar). Min kompis köpte jordgubbar för...

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap. Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards