Mina ord och tankar

Alla inlägg den 19 februari 2022

Av Neta - 19 februari 2022 23:52

Idag har jag sett hennes ögon. Dom hade precis innan vi kom gjort nåt dom orginellt nog kallar för *Wakeup* Haha!
Läget i allmänhet var mer stabilt än igår. Och då var det ju stabilt igår med förutom infektionen.

Det hon har jobbigt med är slangen i halsen som hon kommer att få ha ett tag. Men inte någon panik idag som hon fick igår. Vakenhetsgraden var ju också lite högre.
När vi kom tittade hon upp ibland, men så fort hon hör våra röster tittar hon upp och när vi till slut gick så tittade hon hela tiden. Det var svårt att slita sig därifrån idag. Hon fäster ju inte blicken. Men bara att få se ögonen. Så härligt!

Hon skulle sövas lite djupare igen. Hon är ju fortfarande väldigt sjuk. Såret är öppet, hon har mkt vätska i kroppen och levern är infekterad. Men hon har fortf ingen feber och det tyder ju på att hon svarar på antibiotikan. Men dom är osäkra på om den orkar ta hela infektionen och dom ger så mkt dom törs.
I morgon är det op igen, hoppas då att dom kan sluta såret nån cm till.

Leif hade varit in till mig kl 10 i morse men då sov jag och han ville inte väcka mig då han sett hur mkt vaken jag va på natten. Tror dock att jag ändå vaknade då han låste dörren. Har för mig att jag skrev till C strax efter 10.
Jag duschade och gjorde frukost då kom han in och satte ihop elfasystemet vi köpte till mitt linneskåp igår.
Vi fikade när jag frukosterat klart. Sen åkte vi upp till Elle.

Ma messade och frågade om jag ville ha sällskap ikväll. Å det ville jag ju så klart. Vi åkte in på Nelins på hemvägen sen och handlade lite ost & kex.
Vi hade rester som vi måste äta upp så när vi kom hem satt jag på ris direkt sen plockade jag ur diskmaskinen. L kom in när jag tog ur sista besticken, å han bara ställde sig och plockade i maskinen. Jag blev så full i skratt men tycker samtidigt att det är lite mysigt att vi när vi är tillsammans bara faller in i våra roller. Dom vi hade när vi var ihop.
Vi tog en fika på maten och sen plockade jag in i nya backarna, han hjälpte mig lite. Så vi var lagom klara till Mi & Ma skulle komma. Han stannade också!

Hon hade med sig petit choer med ostfyllning med räkor och kräftstjärtar. Några små rågskålar med nån röra i med. Dom fattar ju att vi inte dricker vin nu när risken att dom ringer in oss till sjh finns så hade med sig juice och vi hade ju cider och ost, vindruvor, jordgubbar, kex o ostbågar.

Såg mello och Guldkornet Lisa på *Så Mycket Bättre* Dom gick innan det var slut och L gick in 3 min innan det slutade. Stod 23.50 i TV tablån men det stämde ju inte. Haha!

Nu ska jag plocka undan lite på sängen som ska in bland sygrejerna, samt paradhanddukar och bordsunderlägg i tyg.

Sen hoppas jag på en bättre natt än igår vad gäller sömn.

Lite osäkert när vi får åka upp i morgon. Men J kommer och vi ska också fixa lite grejer med han och svärdottern.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards