Mina ord och tankar

Alla inlägg den 20 februari 2022

Av Neta - 20 februari 2022 22:47

Idag är läget mer stabilt och allt verkar gå åt rätt håll. Men det är en bra bit kvar.
Jag har trots det ont i kroppen, är trött och sliten, tårarna är nära hela tiden. I morse vaknade jag av illamående, har ofta huvudvärk och känner stress. Tror att *allt kommer* nu när man kan slappna av lite grann.

Tack ni som gett oss lite bidrag, parkeringskostnaden är värst men vi har hittat ett veckokort.

Vårt största problem nu är hur vi ska kunna betala Es hyra och räkningar, vi har ju inte hennes lösenord. Kommer inte åt hennes pengar förrän dom väcker henne och hon blir så klar att hon kan minnas sånt.
C trodde hon hade det men hon har bytt. C ska ringa banken i morgon.

Gör mig en tjänst! Alla kan hamna i en situation där ni blir så sjuka som E. Se till att era närmaste kommer åt lösenord till bank.id och andra viktiga inloggningar. Eller se till att dom/ni får en fullmakt.

Det var bara C och jag som åkte upp idag. L var hemma med hennes storebror och min svärdotter. Dom fixar lite i lägenheten.

Vi hade ett samtal med en läkare idag. Där fick vi veta att den info som jag fick i fredags inte riktigt stämmer längre. Det är inte levern som är infekterad utan blodet, nog så allvarligt det också men samtidigt så sa han att hon svarar bra på antibiotikan.
Det finns en förbättring men samtidigt sa han att det kan fortfarande hända saker dom inte kan förutse.

Hon hade gjort en skiktröntgen på hjärnan idag men där hittade dom tack och lov inga förändringar.
Op blev inte av utan blir i morgon ist. Hon sov hela tiden vi var där idag men nu ikväll hade dom tagit bort sömnmedlet helt. Hon ligger och tittar men fäster inte blicken ännu. Kan inte heller krama en hand på uppmaning.
Hon får ju rätt stora mängder smärtstillande, tror det är morfin. Gö ju henne dåsig. Men vid op i morgon sövs hon så klart igen.
Dom har också fått bort rätt mycket vätska ur kroppen.

Vi vet ju att hon är väldigt trött dom här op.dagarna och dom lovar ju oväder här i morgon så vi får väl se om vi åker in. L får avgöra det. Är ju han som kör. Vi delade en pizza och tog en fika på det när jag kom hem idag, sen har jag inte sett honom. Tror han var rätt mör, gick upp tidigt och jobbat hela dan med Johnny och Matilda. Tror M körde lite med dom. Haha! Men det gjorde hon väl rätt i.



Tog en bild på slangar, sladdar och kranar. Det här är från respiratorn. Blir så småningom slangen som går in i hennes kropp via mun och svalg. Den är som en av dom genomskinliga.

Många som frågar oss om dom kan göra något och om vi behöver pengar. La ut mitt swishnr på Twitter och Fb idag och det rasar in pengar. Vi kan tanka bilen och köpa 2 veckokort till parkeringen.
Underlättar så himla mkt att slippa stressen med att hålla reda på parkeringstider. Kortet är inte heller knutet till en speciell bil utan både L och C kan parkera med det. Nu tog vi hans bil upp idag, enklast eftersom rullstolen ligger i den hela tiden. Bara bökigt att hålla på att flytta över den. Han kan ju använda Cs om han inte är med men behöver en bil.

Vi har haft en solig och fin dag idag, tog några bilder vid Lövstalöt på invägen och den sista vid Svista på hemvägen.


Så härlig dag och inne i stan var det mkt folk både igår och idag som flanerade omkring eller satt i solen på nån bänk eller en uteservering. Dom togs ju aldrig bort iom pandemin.

Börjar knoppas i äldre rabatter. Mammas snödroppar har slagit ut. Syrran la ut en bild men gick inte att sno den. Hos mig syns inget än och nu kommer ju mer snö.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards