Mina ord och tankar

Alla inlägg den 24 februari 2022

Av Neta - 24 februari 2022 23:19

Ringde upp för att höra hur em och kvällen varit för E, vi blev rekommenderade att inte åka upp, hon var för trött på em.
Hon var lite mer vaken nu ikväll. Lite mer med. Och det är ju jätteskönt att höra. Men sen kommer samma tanke som alltid när vi inte är där.
Ligger hon där och undrar varför vi inte kom upp, märkte hon ens det?

Igår stod ju en personal ooch pratade med både oss och E. Sa till oss allihop att hon faktiskt skulle kunna börja prata lite med en Track. Så jag frågade om det ikväll.
Då säger en ganska förvånad sjukskötare att nej nån talventil kan vi inte sätta på Tracken förrän det gått ett tag.
Vadå talventil? Ingen har nämnt nåt om en sån.
Hur hon måste undra själv!

Jag blev faktiskt irriterad och det fick ju den stackaren som jobbade nu i natt då ta. Nu säger C att jag inte lät otrevlig utan mest förvånad och att han lät lite ställd. Men iaf man står inte och säger så om man måste ha en talventil. Så nu sa jag till honom att han måste förklara det för E. Nån ordning får det vara.
Dessutom ska hon ju snart bli av med Tracken också. Om det nu stämmer!

Nu längtar jag som 17 efter henne, hoppas få sova ordentligt och bra i natt så det blir fredag fort och vi kan träffa henne. L kommer ju också tillbaka i morgon.

C är här och sover över. Matilda har varit i Es lägenhet hela dan och bl.a torkat ur köksskåpen. Hade med sig jättegod gulaschsoppa som J gjort. Dom skämmer bort oss.

Men nu är drt sovdags!

Av Neta - 24 februari 2022 14:59

Elle åkte ner till op redan 9 i morse och var tillbaka vid 13.30
Dom har sytt igen bukhinnan men hittade en infektion i underhuden så dom lämnade det öppet.
Slangen i halsen är borta och en Track är gjord.
Hon hade fått feber i natt, runt 39 gr. Om det var därför hon varorolig igår kväll kunde dom inte svara på men natten hade efter deras parametrar varit lugn iaf. Vad febern berodde på var oklart! Men nåt inte antibiotikan tog på iaf.

Läkaren vi pratade med sa att det kan bli fler infektioner, att det brukar vara lite steg fram och tillbaka.
Dom tycker inte att dom behöver öka kortisolet. Varför vet jag inte men hon har ju rätt hög dos. Vi tredubblar ju annars vid feber över 39 så det här känns inte jättebra.

Hon har iaf hållt blodtrycket bra med den medicineringen hon har nu. Lågt är det ju men stabilt. Han sa inget om syresättningen och jag tänkte inte på att fråga.

Vi vet inte än om vi åker upp, isf inte förrän ikväll.

Av Neta - 24 februari 2022 09:51

Igår när vi satt i bilen så berättade Leif att han ringt sin danskompis och frågat om hon kommit iväg till Hallunda i tisdags nu när han inte kan ta med henne. Det hade hon inte.
Han hade då frågat om hon inte kunnat åka med en gemensam kompis men nej det hade hon inte heller.

Då säger han till mig att han den andra hade kanske nån älskarinna med sig. Den slutsatsen hade han och kompisen dragit då han deras gemensamma haft en tjej med på dansen.
Är det nån Flenanda det?
Är det därför L får plocka upp henne på ett annat ställe än utanför hennes hus för det *finns en del kärringar som pratar*

Han säger också till mig att *så är det ju, är man gift med nån som sitter i rullstol så har man ju en älskarinna* det vet väl alla.
Så säger han alltså till mig som använde rullstol de sista 5 åren vi var gifta. På min fråga vem han hade då svarade han inte.

Nu vet jag att han inte hade nåt utrymme för otrohet eftersom han alltid var hemma. Jag sa ju åt honom att gå ut och dansa själv men det ville han ju inte.
Jag tror ingen annan tjej hade velat ha honom som älskare då heller, en orakad, schavig man som aldrig duschade om han inte skulle ut på nåt som lodade runt i fläckiga mysbyxor. Inte ens jag ville ju det. Haha!
Det är ju skillnad på honom från då till idag.
Men den inställningen om killar som är gifta med tjejer som sitter i rullstol har han ändå tillsammans med sin danskompis.
Snacka om skvallerkärringar! En av varje kön!

Jag är rätt glad åt det förhållande vi har idag, vi delar inte åsikter direkt! Haha! Inget annat heller.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards