Mina ord och tankar

Alla inlägg den 11 juli 2023

Av Neta - 11 juli 2023 23:39

Var jag med A i stan på Gränby. Slog nog rekord i billiga köp. Upptäckte att skonas hushållspapper extra långt kostar 32kr för två rullar. Torky 63kr. Typ lika mkt på rullarna.
Nu undrar jag bara var min hushållsrullehållare är? Tror jag hade den med mig.

Köpte kaffe, h-pappret, smörolja, paprika, tomater och 2 kn rädisor. Slutade på 165 kr, var seniorrabatt och jag pantade för 25kr. Kunde då köpa 2 murklocka och 2 rosor till svarta lådan. Var dags att slänga penséerna. Hade en vit murklocka som havererat pga för mkt vatten i regnet, den satt vi i mitten och hoppas den växer och blommar. Jobbade lite på den först, tog bort lite vissna blommor.
Passade på att plantera nässelskott också, legat över mig länge.

Vi tog en korv till lunch. Korvmål, en stekt oxgrillare med bröd och dricka för 30kr på kvantum. Blev en ny korsordstidning med.

Vi gick och kollade i affärer och avslutade med en fika på Sv kyrkans café * Ovan där* ligger högst upp i gallerian på GC. Strösselkaka o kaffe med påtår 50kr.
Gjorde av med totalt 450kr, annars kostar det ju 1000kr bara att gå in där. Haha!

Åt isterband och rödbetor. Fotade inte, tog en äggmacka till medicinen så fotade den ist.



Har städ i morgon men hon kommer inte förrän kl 15. Så går upp i morgon och plockar undan och så. Är för trött nu. Så nu ska jag krama fjäderholmarna.

Av Neta - 11 juli 2023 03:02

Jag är kluven. Undrar vad pysslingen lovat i utbyte för att Turkiet nu vänt i åsikt. Fler som har uppehållstillstånd här som ska offras?
Ungern ska ju säga sitt med men det blir väl ett ja där med. Turkiet vill iaf gå med i Eu.

Vill vi skicka ut våra ungdomar i krig? Bara tanken på att barnbarnet eller mågen kan tvingas åka ger mig rysningar. Tror inte frisedel från lumpen gäller längre om det blir skarpt läge. Tur att mr X och sonen är för gamla. Eller höjer dom åldersgränsen om det blir skarpt? Xet går nog fri iaf. Hur blir det med tjejerna? Kommer dom att tas ut?
Jag hoppas jag slipper uppleva ett Sverige i krig iaf. Vi har ju inte ens skyddsrum åt alla, här finns det 35 platser på ca 7000 invånare, upptagningsområdet är stort.
Hur gör dom för oss rörelsehindrade vid krig? Toaletter, räcker dom? Har en krishylla i klädkammaren. Kanske ska fylla på den lite.
Lite tankar i natten när jag inte kan sova.

Inte hänt så mkt annars. Jag har vikt in en satans massa tvätt idag. Rensat lite på skrivbordet. Plockat hop lite resesaker till en övernattning framöver. Tvättade en 60-maskin, men fixade inte att hänga idag. Hade tänkt bädda rent men det ville inte min höger.
Fotade inte maten idag men blev rester av nån rispanna med köttfärs från frysen. Sen lite hallon o blåbär, också från frysen. Upptäckte att jag har en påse jordgubbar kvar från förra året så får väl göra nåt med den. Sen frysa in några nya påsar.
Folk börjar lägga upp bilder på kantareller med nu. Saknar att inte kunna plocka svamp.

C var till graven idag och undrade om jag behövde nåt från Hk. Så hon fick köpa ost och nektariner. Herrgårdsost var billigt, år och dar sen jag köpte det. Hon kom en snabbis med det.
Ska åka in i morgon och köpa lite annat som inte kan vänta till nästa vecka. A och jag åker. Beställt transport till 11.

Hittade ett kul recept på kycklingspett


Ja men försöka sova igen då! Kl är 3 nu.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards