Mina ord och tankar

Alla inlägg den 13 juli 2023

Av Neta - 13 juli 2023 00:01

Tror att det kanske regnar nu, tycker det låter så men jag sitter så skönt i soffan så. Folk runt omkring har iaf lagt ut regnbilder.

Haft städ idag, hon mådde inte så bra så fick bara det viktigaste gjort. Men det duger. Börjat behandla fläckar på mattan vid soffan, blir iaf bättre tror jag men har inte kunnat dammsuga än. Tar lilla delen på den i köket sen. Men än är det fortf fuktigt.

Kört en maskin jag ska hänga snart.

Hittade nån ris o kycklinggrejs i frysen som jag åt idag, lite grönsaker i det med. Köpt en så god sås till sån mat, Kung Markattas ananas & mangosås med lite lagom bett i. Gillar ju inte stark mat. Men så god sås både att hälla på som den är och att smaksätta gräddfil med. Fotade inte maten idag heller, tror jag börjar lägga av mig. Haha!


Som vanligt gjorde jag en äggmacka till medicinen nu ikväll. Fast stekt ägg idag men fortf med Lidls dillkaviar under.
Tycker det funkar bra att göra så ist för att laga mat 2 ggr om dan. Äter ju frukost ganska sent så har svårt att hinna med det också och man vill ju ha en kaffeskvätt på kvällen till TVn. Ska köpa keso med för att variera pålägget lite. Kör delikatessknäcke med sesam, löjligt gott. Haha!

Börjat lösa korsorden i tidningen jag köpte igår. Lyssnat på min ljudbok. Det går faktiskt att göra samtidigt.

Röjde lite i städskåpet, tog alla kassar och bruna påsar och la i en papperskasse ist, står innanför dörren till klädkammaren. Lättare att komma åt sånt där än att böka i städskåpet som är himla dumt placerat här. Jag har ju dessutom ställt dit ett skafferi och en låg smal hylla som är fast sen en rullvagn bredvid det. Den rullar jag ju ut då. Men trångt.

Funderar på insynsskydd till köket också. C och M har köpt så fina så blev lite inspirerad. Som rutiga så går att se lite ut. Få se vad jag hittar men vill se nånting ut och det måste ju funka med blommorna.

Nån av dom här kanske


Finns så många och i färg med om man vill ha det. Finns tydligen på Rusta också, så ska kolla där med. Man använder inget klister utan spänner fast dom. Just nu ligger fåglarna bäst till.

Men om jag skulle gå och hänga upp tvätten nu så jag kan gå isäng sen.

Ska ev regna i morgon men vi får väl se.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards