Mina ord och tankar

Alla inlägg den 20 juli 2023

Av Neta - 20 juli 2023 01:04

Helikoptern jag skrev att jag hörde i natt hade med 80-åringens försvinnande att göra. Han hittades vid 3-tiden i en busskur efter väg 600 vid flyget här. Så var avbrytandet av sökinsatsen jag hörde. Skönt när det slutar så!

Åkte in och mötte upp C sen em idag. Hon ville jag skulle följa med och kolla efter regnkläder. Hon och M ska neråt landet snart och hon ville vara rustad. Slutade med att hon lånar min. Hittade ingen som passade.
Vi tog en korv och handlade lite på Kvantum. Bra att jag fick hem lite frukt o grönt. Och rött Haha köpte både jordgubbar och tomater.

Hon skiutsade hem mig, fick hjälp både med renbäddning och sopkastning, så tog hon fram väskan jag ska ha till Dalarna snart. Gjorde om packlistan ikväll. Tog bort badkläder, shorts och linnen. Är inte läge för det.


Så här sexig är jag om dagarna nu, hittade kompressionsstrumpor som bara är sockor. Men svullnaden i fötterna har gått ner. Så skönt. Ska ha dom om jag åker bil långt med. Såg också sånna här med gelé i hälarna, tror det vore bra för mig. Nu beställde jag 2 par vita med. Men geléhälarna får vänta.
De bara tårna gör att jag inte halkar och gör att dom inte blir för varma, bra konstruktion, egentligen löjligt enkel. Priset varierar mellan 55kr till 399kr. Man kan ju undra om det är guldtrådar i de dyraste. Mina kostsde drygt 100, dom ljusa 2 par för 159. Bra om man har ett jobb där man står och går mycket tror jag.

Hittade dom genom att söka på ?stödstrumpor, sockar?

Åt ju en korv i stan men förstod att jag skulle bli hungrig om jag inte åt nåt mer. Hade lite vanliga makaroner över och ungefär 2 cm tomatsås från ett pizzakit i en burk. Blandade det med hackad färsk rödlök, feta, sv oliver, strimlad rädisa, sv.peppar och lite pizzakrydda. Värmde i micron i 3 min. Hackade tomat och la på när jag skulle äta. Blev inte så tokigt.

Såg tidigare idag på köket.se att dom hade recept på dillstuvad sommarkål som va till stekt falukorv. Det måste ju bara provas. Den färska kålen på Kvantum var så stora så köpte minispetskål ist, 2/35kr. Funkar nog med det också.


Äntligen hade dom fått in refillpåsar på mitt kaffe igen. Inte funnits sen april, men konstigt nog funnits på burk men det är 20kr+. Lite onödigt men det är bra burkar som tur är.


Unnade mig lite Ulvagubbar efter maten ikväll. Gäller att passa på medans det finns. Glömde dock att köpa färdiga köttbullar som jag tänkt. Men ska väl förbi nån affär snart igen. Dom hade nektariner i munkform. Bara sett det i persikor innan.

Duschade förut ikväll, och nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng. Hade inte bytt sen i midsomras. A skulle hjälpt mig förra veckan men vi glömde det båda två.

Hörs i morrn!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards