Mina ord och tankar

Alla inlägg den 19 juli 2023

Av Neta - 19 juli 2023 01:27

Läste i Siljansnytt att i stort sett hela Dalarna ska få regn i ca 10 dar från nu. Kvällarna ser det ut att bli uppehåll men det vet man ju inte. Jag ska dit under den perioden. Visserligen upp ena dan och ner den andra men ändå. Får nog göra om packlistan, skippa badkläder, linnen och shorts. Packa långbyxor och tröjor med ärm. Regnkläder så klart. Ska bli 17-18 gr bara. Vetkar inte bli så mkt bättre här heller.

Tur det finns lite mysiga hemslöjdsställen och outlets. Vi kanske rent av får ta en tur till Dalahästtillverkningen. Där var man ju inte igår. Eller åka över Borlänge hem och besöka cupolen kanske.
Det ger sig nog men nog är det själva fan när jag bara ska åka på det här i sommar, vill ju ha sol. En heldagsutflykt i aug sen ev till Vaxholm. Då ska vi banne mig pricka in sol.

Börjat tänka på vad som ska med idag och det är som sagt mkt man kan skippa. Tvättat hur mkt som helst. Är några dar kvar så man får väl be om ändring.

Ja har som sagt tvättat idag, igår med faktiskt.

Inte fotat idag mer än ett hallon. Dom är så himla stora, fasta och fina.

Åt pasta och pannbiff idag. Tidig lunch för att vara här. En liten pizza nu ikväll. Ska köpa fler sånna bottnar, går ju göra dom som varma mackor med. Sågnån som gjort dom som langos med.

Uppe på dansbandsveckan är det mest skitväder också. Betydligt färre besökare än tidigare år. Är ju fler orter runt om i landet som tagit efter konceptet. Kalix och nån mindre ort neråt. Så klart åker inte dom som bor runt där till Malung då.

Det suger lite efter campinglivet. Tänk att sova i husvagn eller husbil då det regnar. Finns inget mysigare ljud. Lite värme på för fukten och man mår som en prinsessa. Eller ha lite kvällsmys med tända ljus när det är oväder ute. Härlig känsla. Man sitter där torrt o varmt. Toa och vatten inne och kylen full och man är hemma.

Men nu ska jag försöka avveckla. Tycker det låter som det regnar. Helikoptern far här över flera gånger. Dom letar efter en 80-årig man som gick ut 8.30 i morse, kom inte hem. Bor tydligen bortåt Åkerlänna.






Stora och fasta. Hela hallonbeståndet har havererat och det har gått av en gren. Men J börjar semestern nästa vecka så vi ska göra nån abrovink då.

I morgon ska jag ev till stan med C. Får bli efter hennes jobb.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards