Mina ord och tankar

Alla inlägg den 14 februari 2021

Av Neta - 14 februari 2021 22:57

Haft en fin dag med tjejerna där vi spelade mitt nya spel både före och efter maten. Vi har skrattat under tiden så tårarna sprutat. Haha!


Inte för att spelet är så kul egentligen men åt hur fel man kan tro, och sen kan man ju spinna vidare på det tills det blir hur knäppt som helst. Å det är vi bra på....

Hittade det här receptet, vi skippade dock koriander. Sen åt vi med lite soja också, japansk så klart. Teriyakisåsen är ju lite söt. Det här receptet är ju för två så vi dubblade det. Skulle också rekommendera att man klipper nudlarna, eller serverar dom bredvid, svårt att få med resten i början.
Men himla gott och fräscht blev det.


Vi gjorde även en tårthalva med mandaringrädde och hallongrädde mellan bottnarna och ovanpå ser ni ju va det är. Himla god och finns lite kvar till i morgon med.


Dom här röda hjärtljusstakarna köpte jag till en jul på Ikea för en himla massa år sen. Under Cs uppväxt användes dom på hennes födelsedag också. Men tänds fortfarande alltid på Alla Hjärtans Dag. Elle spanar efter dom på tradera men hittills har hon bara en. Dom fanns i grönt med minns jag.

Ja det blev en fin och kul dag. Nu går vi mot en ny vecka, på tisd ska vi till C i Tierp med Leif och på torsd åker tjejerna till honom. Han har hyrt ett förråd i Strängnäs och dom ska kolla igenom sina saker dom spart. Allt behöver kanske inte dit.

Nu ska jag gå ett varv, plocka lite och hänga en tvätt. Sen är det dags för en dejt med JB.

Av Neta - 14 februari 2021 00:11

Inte var det så himla kallt heller. Kom lite varor jag beställt på fm, köpte tårtbottnar i choklad, jordgubbar, mörka druvor, grädde och lite annat till ikväll. Tårtan ska bli i morgon men gör bara en halv. Fryser den andra halvan .

Son och sonson var här idag. Dom tog ner stjärnan jag haft på framsidan, snöflingeslingan på baksidan är utbytt mot en glödlampsslinga och den stjärnan är nertagen med. Ljusnätet på spaljen och träden är dock kvar.
J tog också bort dörren till kryddhyllan så jag kan använda moduletterna där igen. Har baktillbehör och salt i dom. Vi plastade in dörren med plupplast och ställde ut den i förrådet. R skruvade ner en toarullshållare som suttit på ett handtag bredvid toastolen. Brukar riva mig på den, men nu slipper jag det också.
R hade övningskört hit, så kul när dom kommer dom där två. Vi fikade också så klart och jag fick höra lite hur det går för R som utbildar sig till bärgare. V 9 ska han ut och få åka med i en bärgningsbil igen. Har redan varit ute en sväng.

E och jag kollade mello, skrattade gott åt Eva och Eva men kanske mest åt deras dansare. Haha! Kul att dom kom till andra chansen.
Vi gjorde lite krustader, fyllda champinjoner och tog fram lite ishavsrom o rödlök till kex. Drack en god persikocider till.


Jordgubbar till krustaderna med brieost i. Har en låda till. Hyvlat päron här med.

Så nu ska jag gå i säng, blev inte så mkt sömn i natt, gick upp lite tidigare än jag brukar med eftersom varorna skulle komma.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards