Mina ord och tankar

Alla inlägg den 27 februari 2021

Av Neta - 27 februari 2021 03:07

Idag kunde jag fika ute i solen utan ytterkläder. Det blåste lite kalla vindar så satt inte jättelänge, boken jag tog med ut fick vara. Men solen värmer nu och kan säkert framkalla en och flera fräknar.


Elle handlade lite åt både mig och sig och kom hem med semlor. Dom fikade vi med inne. Nu ska det bli lite svalare i morgon, va 18 gr mot väggen idag, kunde även bli lite moln på em. På sönd däremot blir det sol och varmt igen. Så sugen på att grilla korv men har ingen gasol. Hoppas det blåser mindre då också. Skulle behöva sopa barr därute få se om jag har en hyfsad dag i morgon så jag kan göra det.
Även på baksidan kommer det gröna bladspetsar från lökarna vi planterade i höstas.


Längtar efter att få fixa med det här. Men kanske lite tidigt än. Tänker sätta i min lilla syrenbuske. Bad L att fixa lite björkris men han har så mkt i huvudet nu så vi får väl se hur det blir med det. Köpte ju fjäderblommor jag tänker ha inomhus, syntetfjädrar. Dom jag har ute är nog 40 år så har inte så dåligt samvete för dom heller.

Bara en månad till påsk nu, då får man göra dom här första utekrukorna. Kan bara ha påskliljor ute då jag inte tål dom, får sällskap av blå penseer, bellis och förgätmigej. Som jag längtar!


Elle kom in en sväng ikväll också, vi delade på en kebabpizza från frysdisken, jag tog ett glas rött till.
I morgon är Sannex med i mello, ska bara tokrösta. Haha! Hela potten i mobilen går nog åt. Hoppas på nåt sätt att dom går till andra chansen så dom får spela låten fler ggr, hoppas ju sen på final så klart! Såg en skymt av scenkläderna på insta, lite utspökade kommer dom att vara. Hade nog föredragit dom som vanligt men man får ju hoppas att det inte sitter i kläderna.

Nu är kl faktiskt 3 på morgonen så ska bums krypa ner och sova.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards