Mina ord och tankar

Alla inlägg den 2 mars 2021

Av Neta - 2 mars 2021 21:21

Med handsprit i handväskan och munskydd på åkte jag till Ikea och köpte den här. Gick aldrig av scootern så höll avstånd med.


Har inte packat upp den än så ni får Ikeas bild. Var så trött på det mörka hörnet.
Men jag blev nästan full i skratt då jag kom dit. Aldrig varit på ett så ödsligt Ikea, så himla lite folk. All personal i visir var också nästan overkligt Haha!

Köpte också gula servetter, ramar, etiketter att märka mat till frysen med, självhäftande krokar och ett set med krokar för upphängning.


Himla bra ask man kan fylla på sen. Dom långa är tavelkrokar för betongvägg. Precis dom använder jag nog inte tror jag. Haha! Har ju tavellister på dom väggarna.

Några ståltrådsgalgar fick följa med också. Sen skulle jag handla deras lufttorkade skinka i förbutiken. Då har dom slutat med det. Blev riktigt sur. Mkt som dom tagit bort tror jag.

Har ju inte varit ute på det här viset sen i början av advent men var inte beredd på att jag skulle bli så trött. E kom med en pajbit så jag slapp laga mat iaf. Hon fick sin första vaccination i morse och hade köpt semlor med. Hon var också trött cortisonbortfall och reaktion på sprutan. Hon satt här och behövde ladda för att orka gå in stackarn.
Jag känner också av att jag nog satt lite för länge på scootern. Men gick ju bra, fick be om hjälp i kassan men det var inga problem.
Såg också att det faktiskt är liv i pelargonerna. Funkar alltså att ha dom i garaget. Ska kolla in dahliorna i morgon. Dom står i ett städförråd med värme. Måste få hem jord så jag kan plantera om, gjorde aldrig det förra året.

Ska greja lite med bilder och ramar nu.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards