Mina ord och tankar

Alla inlägg den 13 mars 2021

Av Neta - 13 mars 2021 23:33

Vet ni vad jag har gjort? Jag har förväxlat mitt pencillin med alvedon. Tog ju en tablett av pencillinet direkt då vi kom hem från närakuten i onsdags kväll. Men var ju knappt vid medvetande då, så slut.

På dan hade jag tagit alvedon och tog det innan vi åkte in också för att inte ha ont när vi var på närakuten. Så kartan med 6 tabletter låg kvar på köksbordet.
I torsdags när jag gick upp skulle ju C komma och hämta mig, så jag tog kartan med tabletter och la i dosetten för 2 dar. Tänkte att nu glömmer jag ju inte det iaf. Var ju lite trött efter den natten då jag ju mått så dåligt. Tur det bara var alvedon och inget annat. Var nog inte riktigt vaken.

Så i morse skulle jag lägga i tabletter för ett par dar till i dosetten, har en stapelbar med en burk för varje dag.


Upptäcker då 3 kartor i asken, varav det är taget en tabl på en av dom. Och tabletterna var runda inte avlånga. Hann skriva både på Fb och twitter och fundera på att ringa apoteket när jag kom på att den tomma tablettkartan förmodligen låg kvar i soporna. Och det gjorde den .... Alvedon....

Bara radera inläggen och dumförklara sig själv. Men nu har jag börjat min pencillinkur och det blir minus 1 tablett. Det konstiga är att jag känt mig bättre rent allmänt men med Alvedon x 3 så har man ju inte ont iaf. Däremot har jag fått kissa ofta på nätterna och känt lite grann av trängning. Men inte så underligt egentligen. Men jag har ju nu dom första 3 pillren i kroppen.


Åt middag m Elle ikväll, köttet hade hon och jag gratängen. Grönt hade vi båda. Såsen är nåt jag hittade i kylen, nån dip tror jag. Vi gör ofta så där, knyter lite.
Kollade på mello och är nog rätt nöjd ändå. Förstod ju att Arvingarna inte skulle komma så högt men lite förvånad över att Baila, baila kom så långt ner. Men tror ändå den kommer att bli rena partydängan i sommar. Tusse var väl värd att vinna. Bra låt och han är ju duktig och från Leksand...... Haha!

Nu gick iaf E in, hon är inte heller så pigg och det blev ju ett extra dygn hos Leffe. Dom hade jobbat på bra och det var två vrak som kom hem igår varav den ena hade eld i baken för att köra de 15 milen hem igen. Kan ju förstå om man bara vill hem i det läget men hade jag fått bestämma hade han åkt hem i morse ist. Men det får jag ju aldrig längre Haha! Men han har ju sovgrejer ligger hos E.

Vi tog en fika här innan han åkte iaf och vi bytte bord. Jag fick ett runt plastbord vi hade i förtältet när vi åkte runt. Och han fick det lilla träbordet jag hade på framsidan förra året men som vaxduken nöttes på, hål i alla 4 hörn. Han har ju inglasad balkong så det passar bättre där. Då behövs ju ingen skyddande duk så. Jag har ju vårt andra runda bord vi hade på altanen också, så har runda dukar.
Fick lite annat också som jag blev glad över.

Tvättat gardiner idag, får fönsterputs vid nästa städtillfälle. Annars har jag nog inte gjort så mkt vettigt. Så trött! Men nu ska jag iaf röja lite i köket, så mkt trevligare att komma upp på morgonen då men sen blir det att landa på fjäderholmarna i sängen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards