Mina ord och tankar

Alla inlägg den 16 mars 2021

Av Neta - 16 mars 2021 23:12

Nu är all röd tvätt tvättad, den har en förmåga att hamna längst ner i tvättkorgen. Tvättade blusarna häromdan och idag fick handukar och två löpare bada i tvättmaskinen.

Ringt några kompisar idag, man skriver på messenger men ibland är det skönt att prata på riktigt. Först ringde jag till min kompis i Gävle som mår lite dåligt pga ett X som tydligen beter sig underligt. Kul att få prata iaf och jag längtar till att hon kan komma och dricka rosévin Haha!

Efter det skickade jag in deklarationen och säger bara tack gode gud för RUT.

Pratade sen med A och hon har det inte heller så kul med sjuk man och att behöva stångas med kommunen.

Sen bestämde jag mig för att ta itu med det här


På mitt skrivbord har det en förmåga att samlas en massa grejer. Fick ihop en hel kasse med gamla papper jag borde rensat ut för länge sen. Använde sängen till att sortera på. Inte 100 % klar men en himla skillnad ändå.


Blev nästan tårögd då jag hittade den här. Bästa båten som tydligen inte ska kryssa mer. Menalla fina allsånger man kan tänka sig fanns i den här. Man vet aldrig när man behöver en allsång. Haha!


Lunchen idag blev lite fräs på bacon, lök, paprika och tomat. Åts med potatis jag hittade lösa i grönsakslådan.
Äter nästan bara en gång om dagen, så himla tråkigt att laga mat bara åt sig själv. På kvällarna blir det en varma koppen eller liknande och en macka framför TVn. Den är ett himla bra matsällskap.

Nu ikväll ringde jag en kompis till. Vete 17 hur vi känner varann egentligen men vi ses på båtarna och ibland på nåt dansställe. Vi pratade i 1 1/2 timme, så synd att vi bor så långt ifrån varann hade varit kul om hon kunde kommit hit. Nu hade mkt hänt sen vi pratade ordentligt sist och prata kan vi båda två. Haha!




Vad tror vi om det här då? Råkar ju ha en 800 g potatisgratäng i kylen. Blev sugen på att prova. Fick Året Runt idag och i den fanns även denna


Kände habehovet direkt ända tills jag såg priset..... är ju ingen Orrefors direkt. Vaser i min budget kostar inte så mkt. Haha!

Nu ska jag småplocka lite, fixa i köket och, vika in handdukar, hela tre st. Sen vänta på JB.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards