Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 mars 2021

Av Neta - 12 mars 2021 14:53

Nackdelen med att bo i markplan är att det blir kallt inne på vintern tydligen. Det är 20 gr på termometern men jag fryser iaf.

Tack för alla krya på dig hälsningar. Det går framåt men jag är fortf lite påverkad. Hade en helvetesnatt första natten efter första pillret. Tog den med bara en apelsin ist för att äta nåt ordentligt och det gjorde att jag fick otroligt ont i magen, mådde så illa att jag knappt vågade röra mig och hade världens hjärtklappning i synnerhet då jag låg på hö sida.
Blev orolig för hjärtinfarkt med. Ensam så där blir tankarna oroliga.

Kände mig bättre igår på dan men natten som var fick jag springa och kissa varannan timme. Blev väckt av sirener strax före halv 10, hade behövt sova längre men vill samtidigt inte ta morgonmedicinen för sent så gick upp då. Sirenerna var nog branbilar från stan som åkte på en villabrand i Rångsta.

Igår på dan var jag med C, vi var bl.a på Plantagen, jag köpte björkris och några minipåskliljor som nu står ute.


Dom stod ute även vid butiken så dom klarar nog det och det snöar ju inte på dom där. Dom plockade upp våren för fullt där i butiken. Mycket pärlhyacinter och påskliljor men även penséer i alla tänkbara färger. Där behärskade jag mig dock. Haha! Men det är var inte lätt.


Var även upp en sväng på Ikea för att köpa dom rosa skålarna, några nya skärbrädor och krokar. C var in på både Lidl och här hemma på hemköp också. Handlade även lite åt mig. Sen köpte vi sushi och åkte hem hit.

Jag ville att hon skulle komma iväg hem hyfsat då jag ju visste att snön var på G. Tror hon hann ända hem.


Kom en del igår kväll som skulle regna bort idag men än har jag bara sett sol, inget regn.

Tar det lugnt idag. E blev så sugen på sushi att hon ville köpa det på hemvägen idag. Får väl se om L vill ta den kroken isf får hon köpa till mig med. Får nog inte skörbjugg av det. Haha! Men orken är satt på paus. Har kört en maskin som jag måste hänga iaf.

Sen blir det väl som vanligt en ensam ffredagkväll, E är nog trött hon har jobbat på bra hos L. Fått både bilder och rapporter.

Nu ska jag iaf försöka hitta nån lunch i skåpen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards