Mina ord och tankar

Alla inlägg den 2 maj 2022

Av Neta - 2 maj 2022 22:21

Bland det värsta jag varit med om. C ringde en snabbis på em annars tvärtyst både på telefon och paddan. Än värre kändes det när jag dan efter fick veta att mamma varit hos syrran men att dom skitit i mig fast dom visste att jag var ensam. Jävla släkt man har! Inte ett ljud från J heller, dit kan jag ju inte åka men han hade väl kunnat ringt iaf.

Jag kunde ju inte åka in på stan heller eftersom det inte fanns nån transport för scootern men tagit kryckorna och åkt vanlig taxi hade jag ju mkt väl kunnat. Men det är klart att det hade ju krävts att nån tänkt då.


Så sent som i fredags sa syrran till mig att hon tyckte jag skulle komma till dom när jag var på Maxi för jag hade inte varit där på evigheter. 
Lika lång tid som inte hon varit här på heller. Och hon har körkort och bil. Behöver inte betala 160kr per resa och släpa en massa mat på scootern hit. 
Men där har ni våra släktrelationer. Å jo dom var här efter min födelsedag, och hon va ut en snabbis för stt hämta garn e E, enda gången sen skilsmässan 2018 Och ett bra tag innan den med.

Det har ju alltid varit E och jag efter skilsmässan. Så saknaden efter henne är otroligt stor nu. Den enda som brydde sig.

Att bli behandlad så här så snabbt efter, jag har inte ord. Stora i käften som fan, *Vi finns här* men sen tog det slut. Tomma ord som inte betyder ett smack!

Men vi som familj var också mest själva, men då hade vi ju varann iaf. Vi valde väl bort jularna själva, mkt för Es skull.

Jag gjorde nån slags Valborgssupe iaf




Tog fram en passionsfruktscheescake från Maxi till dessert men åt fruktsallad ist


Men jag var inte utanför dörrn på hela dan. Såg lite av Forsränningen på paddan, OD kunde jag bara lyssna på. Dom kunde inte sända då pga överbelastning.

Som tur var kom iaf Mi o Ma igår och hjälpte mig lite ute, vi flyttade ut rabarbern på gräset, satte vinbärsbusken i den lilla pallkragen så nu huserar hallonen ensamma i den stora och det kommer så många skott så jag behöver inte köpa en till. Scillan flyttades till både fram o baksida och perenner flyttades. Fick flera nya Aklejor också. Ma och jag planterade dom rosa-vita Stjärnögonen i min låda jag har på uteplatsen på framsidan, där står nejlikan på bordet med. Bellisen sattes ner i rabatten.

Vi fikade ute men åt middag inne för det var lite kyligt. Ma och jag hjälptes åt med maten. Gjorde en fläskytterfilé och en potatisgratäng (färdig) i ugnen. Sallad och en lika fruktsallad som dan före hade jag gjort på fm och hade kvar av dom marinerade champinjonerna med. Dom var kvar till kvällen.


Hade lite förvälld sparris i salladen och olikfärgade småtomater. Blev så gott.

Blev lite kvar av både sallad och svampen så stekte lite halloumi idag och åt upp det med. Strödde lite smulade sjögräschips över. Nu ikväll blev det 2 tjockkorvar.


Städ i morgon så nu ska jag hänga upp min jacka jag tvättat och plocka lite, sen i säng.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards