Mina ord och tankar

Alla inlägg den 7 maj 2022

Av Neta - 7 maj 2022 00:07

Inte ens den säkra ställningen höll knät värkfritt i natt så vaknade många ggr. Svimmade av på morgonsidan efter påfyllning av värktabletter och sov ända till 10.
Va seg ändå men masade mig upp iaf. Känns som man missar halva dan i synnerhet när det är så fint och varmt som det varit ett par dar nu. Det är ju då man ska äta frukost ute och länge. Sitta där och njuta av blomster och småfåglarna. Fortsätta med kaffe och bara njuta med knät i högläge. Jag alltså!

Nu ska det bli svalare ett par dar men värmen kommer tbx efter helgen. Tycker synd om er som jobbar nu.
Har klippt rosorna och laddat snigelbarerna. Gäller att förekomma! Har inte sett någon än. Snigelbarerna är det bästa jag skaffat, fick ett tips av en facebookvän. Det enda som funkat hittills. Används med 15 pellets av Snigeleffekt, dom känner lukten, kryper in och tar sig ett mål, kryper ut och dör. Kompisen käkar den, dör, blir uppäten och den snigeln dör också. Så fortsätter det, varje snigel äter några st bara så räcker till fler. Jag laddar dom varje kväll sen. Det är ju så torrt nu men med det utlovade regnet i natt och i morgon bitti och värmen som varit börjar dom nog komma.
Köpte sånna till mina trädgårdsmästare Mi o Ma också! Dom hjälper ju mig så mkt.




Hade tänkt peta ner liljekonvaljer och kungsängsliljor också. Men besinnade mig. Det och omplantering av pelargoner är nästa projekt. Sen hoppas jag på regn så jag slipper bära kannor. Har slang men osäker på om jag orkar ansluta den. Ska göras uppåt, ett grepp jag inte klarat hittills iaf. Va Elle som gjorde just det sen vattnade vi bådas.

Dom har börjat renovera hennes lägenhet nu. Betyder ju att det är klart vem som ska bo där, den har ju valt golv, tapeter o sånt. Lite jobbigt är det att sitta på baksidan och se hennes tomma altan. Och jag har fortfarande inte vant mig vid de ensamma kvällarna.
Mamma ringde idag och sa att jag skulle komma dit och äta middag och dricka ett glas vin nån kväll. Å det kan jag väl.

Händer en del i maj ändå. Ska på en stor fest med både kända och okända dansbandsdiggare. Ev på mässa med L. Loppisen med Es lösöre är Mors dagshelgen. C och jag har pratat om att åka Eckerö, fast det kanske blir först i juni.
Sen ska jag ju göra en del med min ledsagare. 2 ggr i månaden.

Sen skulle jag vilja så mycket. Dom här sommarutflykterna man brukar göra. Strängnäs, vaxholm, Sigtuna och nån längre dagsutflykt kanske upp till Rättvik.
Vill gärna till havet, känna doften av tång och se horisonten. Gärna med en hotellövernattning. Göta kanal hör ju sommaren till med.

Men jag ska börja med att resa till drömmarnas land.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards