Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 30 maj 2022

Valuta för pengarna

Av Neta - 30 maj 2022 23:44

Ja så kanske man kan säga Haha!
Känner att jag är utmattad. Det är som jag har en tyngd i kroppen och jag orkar knappt göta nånting. Orkar inte ta några initiativ själv, känner mig virrig. Är som att vårens händelser kommer ikapp.

Annika kom idag och vi hade sagt att vi skulle åka till stan men jag kände att jag inte skulle orka det. Så hon kom hit ist och styrde upp altanen. Hjälpte mig att bära ut de pelargoner som var kvar inne. Planterade och vattnade, möblerade om lite. Vita bordet är nu ett blombord och står mot väggen med jordlådan under sig.
Jag satt i soffan och ansade blommorna som stått i garaget. Kändes lättare när hon var här. Jag behöver mer sällskap på dagarna.

När hon gick lovade hon att gå förbi graven och kolla så att inte rosen stod i vatten efter skyfallet och tömma isf.
Vi fick 23 mm den dan. Man riktigt ser hur blommorna sträcker på sig och tovsipporna har kommit på baksidan.

När hon gick vid 4 kom jag på att jag inte ätit lunch. På med pasta och gjorde en skinksås. Hade plockat av några stjälkar från luftlöken och skar dom och några tomater. Tappade nåt på golvet och böjde mig ner för att ta upp det. Gled ur arbetsstolen ner på köksgolvet. Hade tagit av mig larmet när jag skulle hålla på med jord så det låg på nattduksbordet. Telefonen låg i soffan, ännu bökigare att ta sig till. 3 min kvar på pastan. Hade iaf sinnesnärvaro att stänga av plattan, men glömde äggklockan.

Tur att jag ändå är så rörlig som jag är, gick på skinkorna in i sovrummet och med hjälp av ryggkliaren fick jag tag på larmet och kunde larma. Fick vänta ungefär 30 min men sen kom dom 2 st. Lyfte upp mig i byxlinningen som om jag var en fjäder. Mina stackars knän och min svanskota visar att dom finns.
Dom var kvar en stund och kollade att jag var ok. Sa att jag skulle beställa service på stolen för man ska inte kunna glida ur den som jag gjorde. Har känt det tidigare med men bara makat mig upp igen. Idag hann jag inte det förns jag satt på golvet. Dom var lite impade över min rumppromenad Haha!
Tack dansen för min rörlighet. Och att det sitter i än.

Men nån valuta ska man väl ha för dom 217kr larmet kostar i månaden. Och det var ju skönt att det funkade för jag hade ju så klart glömt att testa det som det står att man ska göra då och då.

I morgon är det städ, just nu känns det bara jobbigt men blir nog bra. Hon är ju rätt snabb ändå. Jag kan ju sätta mig ute och lyssna på min bok om det inte regnar.
Är lite virrig för jag kommer inte ihåg var ytterkrukorna ska vara. Men dom får väl stå på bordet då. Tids nog kommer jag väl ihåg.

Nu ska jag plocka ur och i diskmaskinen. Larmet sitter på armen och ljudboken är på. Det tutar på byn så nåt har väl hänt med.

Sov gott när ni ska det!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 17 maj 04:42


Kl är 4 på morgonen. Jag vaknade av nånting och kan inte somna om. Undrar över himlen, den är kritvit som om det vore molnigt. Kan det var så att det kommer en mellandag? Tyckte jag bara såg solar på vädret. Annars är det skönt nu, jag älskar ju si...

Av Neta - Torsdag 16 maj 20:17

Kan ju varna för han som står och säljer vid svandammen i Uppsala. Jag tänkte swisha de 35kr jag handlat för men blev ombedd att betala med kort. Det är draget 80kr såg jag idag från Bärprinsen (utan prickar). Min kompis köpte jordgubbar för...

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap. Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag...

Av Neta - Tisdag 14 maj 22:47

Rätt nere nu. Är väl den stora vårdeppen. Ska det vara så omöjligt att bara få må bra, vara glad och slippa fundera över saker som blir typ *konstiga* Kanske är jag något bättre i fötterna, vi får väl se, men jag törs inte ta ut nåt i förskott. F...

Av Neta - Tisdag 14 maj 19:08


Kall avocadosoppa 1 lit vatten + fond eller kycklingbulj.tärn 2-3 mogna avocado beroende på strl 1 kn salladslök, finskuren 1 brk creme fraiche 1 msk torkad dill Salt & sv.peppar En doft cayenne om så önskas 100 g fetaost Servera med...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards