Mina ord och tankar

Alla inlägg den 2 augusti 2022

Av Neta - 2 augusti 2022 23:09

Igår va ingen bra dag, dom kommer väl iofs allt mer sällan men dom kommer iaf fortf och lär väl göra det ett tag till.
Har också jättesvårt för att åka till graven själv. Jag får liksom ta sats när jag ska åka dit. Idag åkte jag iaf och åkte upp på ena kortsidan och ner på den andra. Alltså endes alla gravar inraden. När det är så här torrt så blir det inte ens märken i gräsmattan. Ändå är ju en permobil rätt tung. Har med mig vatten i en flaska hemifrån och vattnar med, än så länge räcker det med en 1/2 liter, men sen när vi grävt ner och planterat i lådan får jag nog ha en stor petflaska med mig. Funkar ju så länge jag kan åka ända fram.

Får allt svårare att gå också. Märks framförallt på nätterna. Då går jag som en märla och håller mig i allt fast som finns mellan sovrum och toa. Blir ju som en ond cirkel när jag har ont. Borde ju försöka gå mer, men när det gör så ont är det svårt att motivera sig till det.

Skrev fel om boken igår med, va bara en av två och den andra är inte ute än. Spart ner en del enskilda böcker med och började på en sån idag. Om 2 systrar på campingsemester.

När jag åkte hem från graven såg jag att jordgubbsståndet var bemannat. Öländska gubbar för 25kr. Dom är ju sällan bra här, långt från Ulvas men det är ju lång transport på dom med. Men för drt priset så köpte jag iaf 4 lådor, rensat blev det väl drygt 3.
Frös 3 påsar och köpte även odlade blåbär i hink så frös hälften av det med. Resten tänker jag koka sylt på. Jordgubbs och blåbärssylt vet jag inte jag ätit så men kul och prova iaf. Brukar ju va hallon o blåbär man blandar.





Hallon och körsbär va svindyra så det köpte jag inga.


Hittade en påse i frysen idag som jag tyckte var kyckling, texten var så utsuddad så såg inte va det stod. Visade sig vara skinka. Som tur var hade jag en skvätt riven ost i kylen så fick göra ost & skinksås ist för currysås. Lika bra det för hittade ingen curry, tydligen slut. Men nu har jag iaf en portion kvar av det här med.


Är det så här dom gör nu? Höjer priset men kortat av skivorna samtidigt. Spar nog många miljoner så här. Känner mig lurad.

Såg ni nyhetsmorgon i morse? Jag gjorde det tyvärr inte men såg det här på facebook sen. Läs va det står i en del bilder också. Och visst blir man lite sugen på att krypa ner i den sängen? Iaf tills man kommer på hur många kryp det måste vara däri. Haha!



Ursäkta att jag inte beskär bilder jag lånar så här. Är dålig på det, kommer aldrig ihåg hur jag gör.

Minnesfonden för Elle har nu äntligen fått sitt swishnummer, den 17 sept ska parasporten ha en prova pådag, då ska det tydligen samlas in pengar. Ni får jättegärna dela det här i era sociala medier. Finns på min facebook, hennes minnessida och på min twitter. Den senare har ingen privat spärr och jag heter som här minus tvåan.
Om alla kan sätta in minst en tjuga så vi får igång den så det kan delas ut många pengar sen.


Saknar henne så otroligt mycket, skulle kunna offra min högerarm för en enda dag till med henne.

Nu hör jag att det börjar regna här. Har balkongdörren lite på glänt. Hoppas det kommer mkt, det behövs. Våra gräsmattor är bruna så torrt är det.

Nu ska jag gå och koka sylt, tar typ 3 min med syltsocker. Sen sova.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards