Mina ord och tankar

Alla inlägg den 20 augusti 2022

Av Neta - 20 augusti 2022 01:32

Vilken kväll! Jag ringde hit min kompis Annika från Lövstalöt och vi beställde mat från Zurafa. Måste ju fira pensionshöjningen. Haha! Hon var kvar ett bra tag. Kl är nu 1 på natten och jag har suttit ute ett tag, nästan en timme med balkongdörren öppen för att lufta ur lägenheten.

Innan hon kom plockade jag i en disk och hängde en 60 gr. Jag lovar att svetten rann efter det lilla. Satt mig i skuggan på framsidan och lyssnade lite på boken. Vi satt kvar där och delade på en iskall *Naked appel* medans viväntade på maten. Tjejen som kom med den tyckte vi satt perfekt där Haha! Men vi flyttade till baksidan. Hämtade ett cykelvin i vinkylen och den tog nästan slut sen.

Vi åt souvlaki men hade också beställt varsin efterrätt, mascarponekräm med bitar av mörk choklad på chokladsockerkaksbotten toppad med massor av nerskurna jordgubbar i jordgubbssås. Så himla god men mäktig. Orkade bara halva så har nåt gott till fikat i morgon. Annika gjorde lika och tog hem sin. Skulle lätt kunna köpa några sånna och lägga i frysen för vi fick dom frysta. Dom tinade medans vi åt och läppjade på lite vin efteråt.


Maten var försvinnande god Haha! Ska fota min halva dessert i morgon.


Såg ett tips på insta, hur smart är inte det här? Brukar frysa vindruvor och använda som isbitar men det här måste ju testas. Ni ser ju vem som tipsat.

Ska enligt appen börja regna nu vid 2 och i princip regna hela dan i morgon för att sen bli hyfsat på sönd igen. Vågar vi tro på det? Det har ju inte stämt tidigare.

Det är så typiskt, här sitter man ensam kväll efter kväll, inte ens tfn ringer. Ikväll när hon var här ringde både Leif o Christine. Haha! Är ju ofta så.

Men nu hoppas jag iaf på regn i morgon så man kan få nåt gjort inne. Sen kommer L och hämtar mig på sönd, jag ska få handla på Maxi och sen åker vi ut till C och firar Marcus. L åker också till Lidl i K-holm och köper ost till mig i morgon med. Lö o sö har dom Port Salut för drygt 60kr/kg, halva priset det ju. Ja han köper nog till sig själv med, dum är han ju annars. Man fick köpa 3 st a 750g.

Men nu dka jag avsluta den här dagen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards