Mina ord och tankar

Alla inlägg den 25 augusti 2022

Av Neta - 25 augusti 2022 01:54

Så sjukt trött och jag tror inte att det bara beror på sorgen även om den så klart tär med. Tycker jag känner igen den som dåliga blodvärden. På slutet då jag bodde i Tierp var dom ju inte så nöjda med värdena.
Folk börjar också påpeka att jag gått ner i vikt och det har jag ju känt själv med. C vill att jag ska kolla sockret med.
Jag tycker bara det är så himla jobbigt och åka in och lämna prover. Det ska ju följas upp sen med besök hos nån på vårdcentralen. Varje besök inkl sjukresa går på 450kr, det gör ju också att jag drar mig lite.

Så nu ska jag öka på dosen på järntillskottet ist och se om jag kan få mig att må bättre själv. Har ju också nässelte så ska dricka minst en kopp av det om dagen.
Hjälper inte det får jag väl åka in ändå. Kan ju iaf inte ha det så här i längden.

Idag kom Annika och hjälpte mig att vattna och sopa bort barr från golvet på baksidan. Hade med sig glass och blåbärsmuffins. Hon tömde också Elles stora gryta med jord över rosen uppe i backen. Mysigt att få lite fikabesök och hjälp samtidigt. Ungarna har ju inte varit här och hjälpt mig sen i början av sommaren. C var ju här för nån v sen men hon tog bara fram fågelbadet och jag kommer fortf inte in i förrådet. Både hon o L går över barren på golvet men ingen kan sopa bort dom. Hur jag ska få upp knopphängarna och blomsterbågen vet jag inte. Bett om hjälp 2 ggr men det händer inte.

Flygdag på lörd och C o jag skulle åka taxi in tillsammans, det har hon ändrat på. Nu ska hon åka in med Marcus ist och menar att jag kan åka färdtjänst med scootern in ensam och att vi ses där. Dom ska åka in till 8 på morgonen. Känns inget kul alls. Å hur ska vi hitta varann där? Pratade med L ikväll men han visste inte så mkt runt transporter som kommer så. Ska enligt YR regna upp till 6.3 mm från kl 14.
Nu har väl deras prognoser stämt dåligt i år. Den på tfn visar inte så än iaf så man vet ju inte.
Hade sett fram mot att åka men nu vete 17. Riskera att få åka omkring där själv. L ska ju va inomhus nånstans o sälja böcker. Han åker till C redan fred kväll och sover där.

Åkte till graven idag men där var det redan vattnat. Jättekul att ni vill hjälpa till men tala gärna om för mig att ni gjort det.
Åkte in på affären och handlade lite lax, smörolja, yoghurt, fr körsbär, vindruvor och jordgubbar. X-pris alltihop. 99 kosta laxen på Maxi så köpte ingen då. Nu 79kr här. Bunkrade lite.
Åt jordgubbarna och drack vatten nu ikväll. Åt pastan från igår på em. Körsbären ska jag ha i en 2-2-2-75-kaka. Glömde dock att köpa vaniljvisp till den.

Fick en korsordstidning, Sverigekrysset idag så gjort lite i den nu ikväll efter trädgårdsprogrammet.

Men nu ska jag sova!


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards