Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 augusti 2022

Av Neta - 10 augusti 2022 01:47

Vaknade vid 9. Ini duschen, fixa lite och äta en macka och lite te. Räkorna jag skulle ha med hade tinat så hällde av lite vätska och packade kylväskan med räkor, vin och chokladbollar. Måste ju ha nåt till fikat med.
Leif ringde samtidigt som jag pratade med C i luren och vi hade mkt att prata om. Flygdagen bl.a som C och jag ska på. Han skulle kolla upp parkering.

Taxin kom lite tidigare och precis innan jag skulle åka kom ett medelande från en tjej jag känner från dansen. Hon undrade om jag fortf ville ha fikasällskap och det ville jag ju.
Åkte med en chaufför som trampade på rätt rejält på motorvägen. Så var inne redan halv. Då såg jag Kerstin som jag skulle träffa gå förbi entrén. Jag åkte in och kollade lite på blommor så såg jag henne igen gå till vår mötesplats så ilade dit på scootern.

Vi åkte upp till Fågelsången och köpte fika. Satt sen där ett bra tag och pratade på om allt möjligt. Gick en sväng till stadsmissionen men hittade inget. Gick en snabb sväng till bolaget så jag fick köpa några cider. Och sen till Kvantum där jag skulle handla lite som, som vanligt blev rätt mkt.
Hon skulle kolla på kläder och jag skulle åka till mamma.
Höll inte på att hitta ut, skulle till viadukten under Vaksalagatan och virrade runt ett bra tag innan jag hittade rätt. Fick ringa och anmäla sen ankomst. Haha!
Sen tänkte jag åka som jag gick från skolan, men över skolgården kom jag inte, är byggarbetsplats där. Gina över gården efter gick inte heller då det var låsta grindar där, så fick åka upp till Verkmästargatan innan jag kunde åka ner Apelgatan och fram till mamma.

Hon tog mina kassar när jag parkerat scootern och gick före in. Jag dök formligen ner i hallen, snubblade på tröskeln och låg på golvet. Mamma blev livrädd och funderade på hur hon skulle få upp mig. Men jag tog mig ut på bron, blödandes från både näsa och såg vi sen, lår. Va väl näsan och hakan som tog värsta smällen. Satt mig på översta trappsteget och drog mig upp mot räcket. Lite omtumlad. Klänningen va sönder med, som nån stansat ut ett runt hål.


Skrapad näsa och haka.


Det där blöder fortf efter 8 timmar. Har så klart inga plåster.


Trasig klänning.

Mamma hade dukat med finporslinet, blå eld.


Vi tog en bit paj först innan vi högg in på kräftor och bröd. Bubblade på om allt och inget och tiden gick fort.
Vi skulle sätta oss på framsidan sista kvarten innan taxin skulle komma så vi såg när den kom men då var den redan där. Så bara packa ner sakerna i cykelkorgen och köra upp på rampen.
Hem och plocka ur varor, vattnade fram och baksidan sen gick luften ur mig lite.
Bara satt mig på baksidan, hörde allsången från Linneas TV men satt kvaroch gjorde absolut ingenting. Så skönt ute. Epaungarna spelade högt från Röde orm, fin dansmusik.


Till det blev mörkt


Då gick jag in och startade om allsången så såg den och efterföljande program med Molly Sanden, vilken pipa hon har den tjejen.

Kändes som glasögonen var lite snea. Leif ringde och sa att jag skulle lägga dom upp o ner på bordet och se var dom var böjda. Det var dom inte, förmodligen min näsa som är svälld. Skönt det då, såg tusenlapparna flyga.
Är lite blåslagen, känner av hela hö sida, handleden och axeln också nu ikväll.

Så nu ska jag ladda i mig ett par värktabletter och försöka sova.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards