Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2022

Antivax

Av Neta - 28 augusti 2022 07:24

Hur kan man bli så omdömeslös? Så nonchalant mot sin omgivning? Riskera att bli så sjuk själv att man kanske inte överlever?
Som inte ens förstår allvaret i en pandemi!

Hur kan man inte ta emot dom vacciner som erbjuds ens barn? För mig är det likställt med barnmisshandel! Att utsätta sina barn för både mässling och Röda hund m.m Låta sina barn lida i onädan!

Å nu pratar jag inte om er som av medicinska skäl måste avstå! Utan om er som bara avstår men ändå går på allmänna sammankomster, bjuder in folk till fest och rör er ute i samhället.
Ni borde ta mig 17 sitta isolerade.

Igår hörde jag om nån som påstått att det var för att man kan bli sjuk av vacciner, att det finns folk som dör av att vaccinera sig. Men hallå hur blåst får man bli? Allergiker finns så klart men dom får hjälp ändå! Det handlar om en väldigt låg siffra här!
Vacciner forskas fram av folk som har utbildning för det! Specialister med en kunskap och en intelligens som vida överstiger den du som antivaxare har.

Det finns nog faktiskt inga människor som jag föraktar och ser ner på så mycket på som dessa självutnämnda experter. Som riskerar andras liv! Sina egna också men det är kanske ingen förlust eller?

Som sagt jag pratar inte om er som inte kan! Bara om er som inte vill!

I vår familj har vi mist 2 st orsakat av pandemin! En äldre men vital f.d Idrottsman. Mina barns ?morfar?. Och indirekt vår dotter och syster som inte fick vård i tid p.g.a de restriktioner och den rädsla som fanns i sjukvården. Hon togs inte emot förrän hennes organ redan tagit stryk av den hypofysinsufficiens hon hade. Som hon trots allt levt ett bra liv med! Hanterat på ett föredömligt sätt!

Nu är min andra dotter sjuk, en allergiker som klarat sig hittills, som blev kraftigt sämre igår. Trots vaccin och trots kunskap från sin utbildning i sjukvården. P.g.a att hon har en antivaxare i sin bekantskapskrets. För att hon deltog i en fest med dom.

Å jag hoppas nu att Karma slår till! Att ni får ta konsekvenserna av era idiotiska åsikter. Att det är ni som blir sjuka ist för dom ?oskyldiga? dom som gjort sin samhälleliga plikt och vaccinerat sig! Tagit lite obehag nån dag för att det är så viktigt!

Och återigen, det är INTE du som inte kan som jag skriver om! Det här är mina åsikter som aldrig kommer att rubbas!
Å bara det att du, ja just du inte drog dig för att bråka med min dotter om mina åsikter, trots att hon är så sjuk. Du tänkte inte tanken på det och att hon kanske inte orkade. Dina egoistiska åsikter var för dig viktigare än empatin för henne! Där sjönk du ganska mkt djupare än du hade innan!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Tisdag 21 maj 01:26

Det är tydligt att det är vi som redan har det besvärligt ska ta en stor del av de besparingar som behövs i samhället. Lagen är inte längre lika för alla oss med rörelsehindrr. Det är olika i kommunerna det har jag förstått sen jag gick med i en grup...

Av Neta - Lördag 18 maj 23:08

Igår på dan ringde min kompis från grannbyn och funderade vad jag skulle göra i helgen. Jag hade försökt bjuda på spontanmiddag tidigare i veckan eftersom hon fyllde förra helgen men då var son och sonhustru där. Jag har svårt att ta mig in i henne...

Av Neta - Fredag 17 maj 04:42


Kl är 4 på morgonen. Jag vaknade av nånting och kan inte somna om. Undrar över himlen, den är kritvit som om det vore molnigt. Kan det var så att det kommer en mellandag? Tyckte jag bara såg solar på vädret. Annars är det skönt nu, jag älskar ju si...

Av Neta - Torsdag 16 maj 20:17

Kan ju varna för han som står och säljer vid svandammen i Uppsala. Jag tänkte swisha de 35kr jag handlat för men blev ombedd att betala med kort. Det är draget 80kr såg jag idag från Bärprinsen (utan prickar). Min kompis köpte jordgubbar för...

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap. Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards