Mina ord och tankar

Alla inlägg den 1 januari 2022

Av Neta - 1 januari 2022 23:33

Känns som allt är över nu, trettonhelgen går ganska obemärkt förbi numera till skillnad mot förr när man alltid åkte till Norrskedika på dans då. Då var det slutet på helgerna på nåt vis. Fast det hade ju ändå inte varit nån nu när pandemin tar fart igen.
Tycker så synd om band och dansarrangörer, ja alla andra med som inte kan jobba nu. Men man bröt nog restriktionerna lite för tidigt i höstas.

Elle va in en sväng och vi åt så småningom lite pizza, hon hade beställt en kebabpizza men det kom en caprischosa (stavning?) jag fick dock min med lufttorkad skinka så vi delade båda och tog en halva var av båda. Jag har en dryg fjärdedel kvar dock. Icas färska pizza va lite förgräddade så helt ok förutom att det var tjocka bottnar. Vi pimpade båda med lite tomater också.
Sen tog vi fram lite chips o ostbågar men bara i 4-facksfatet så inte speciellt mkt. Är kvar där med.

Tittade på ett program om Stig-Helmer och sen på den ofrivillige golfaren på em. Agnetas nyårskarameller och sen Stjärnorna på Slottet ikväll. Men Elle gick in före. Hon är så trött stackarn! Inte alls pigg!

En enda människa förutom L och C har hört av sig under helgerna och det är kompisen i Lessebo. Andra har svarat på hälsningar men inget initiativ själva.


C har varit med pojkvän och kompisar i Leksand, har haft rätt kul tror jag. Men problem med nåt ungdomsgäng som hyrt grannstugan som det varit ett jäkla liv på natten som var, härjat runt i området. Dom hade ringt nån jour 2 ggr under natten och det gör man ju inte i första taget en sån kväll. Hon skickade en bild på hur dom ställt till med allt möjligt utomhus och när dom packat idag hade en del underliga saker slängts ur den stugan. Bl.a en sån vägkäpp.
Tur att C och dom är kvar ikväll med så dom får en fin kväll också. Bor en barnfamilj bredvid dom med, kan ju inte va kul för den heller med ett sånt liv. Hoppas dom är kvar också..

Hängt en mörk maskin nu ikväll, saknar en bh, vet att jag la i 2. Skumt!
Nu ligger jag i sängen, läser väl lite innan jag släcker.

Av Neta - 1 januari 2022 01:10

Men det var inte mer heller?

Maten blev bra mest glad åt punchpannacottan som jag definitivt inte gjort för sista gången. Mild fin punchsmak som känes mest i eftersmaken sen brytningen med blåbär och mörk choklad. Recept 2 inlägg ner. Vet ju sen innan att punch och blåbär är en bra kombo eftersom jag köpt sylt med blåbär och punch och även kokt blåbärssylt där jag bottnat burken med 1 tsk punch.


Lättlunch idag, ett bröd med gubbröra


Caviarkransen funkar även i skål. Gör den annars i en lätt oljad kransform.


Elles bild på varmrätten, jag hade inte så mkt sås och bara en potatis. Gott blev det iaf.


Pimpad punchpannacotta


Vickning till 12-slaget till skumpa med 24 karats guld i




Det om detta! I morgon är det ju stora pizzaätardagen och våra ligger redan ute i *matlådan* på altan. Finns allt lite pannacotta kvar med. Nu sova!
Så Gott Nytt År på er kära läsare!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards