Mina ord och tankar

Alla inlägg den 8 januari 2022

Av Neta - 8 januari 2022 23:45

Sov länge när jag väl somnade om i morse. Jag vaknar ju alltid runt 5-6 på morgonen. Det är ju så mörkt då så ofta tror jag det är natt men hör jag grannens TV då vet jag att det är morgon.

Kom mig äntligen för med att byta ut en del nötta och halvtrasiga lådor mot plastbackarna jag köpte. Hade ju hjälp upp till soprummet idag av X-kroken. Så passade på, hade ett par halvstora kartonger redan nu blev det alltså några mindre med.
Rensade lite i kylen så blev ett par soppåsar där med och så tömde jag papperskorgen i sovrummet.
Hans bil blev rätt full då de kastade grejer från E också.
Han fick en burk kakor och öl av mig ist, vi gör ju så.

Vi fikade tillsammans innan han åkte. Han kör helst när det är ljust. Hade gått bra hem, lite halare i Sörmland än här.

Va så otroligt skönt att han kom nu när det blev som det blev och han kunde hjälpa henne med allt. Får svårare att be kompisar allteftersom tiden går utan att vissa hör av sig.

Lite irritationer mellan L och mig, jag behöver ju få igen vad han är skyldig mig nu när elen blev så hög. Men ingen kommunikation över huvud taget eller svar när jag undrar. Det förstör en del ändå. Fick lite pengar för ett par månader sen, knappt en fjärdedel men sen blev det inget alls månaden efter och på den vägen är det. Skulle behöva en indrivare Haha! Fast ingen som bedriver våld.
Nu har jag bestämt mig för att överhuvudtaget aldrig köpa saker till tjejerna gemensamt med honom nåt mer om jag inte får pengar före. Tråkigt men så får det bli, är ju genom åren inte bara mig han gjort så här mot.


Elle stannade ett tag när han åkte och vi gjorde varsin tacotallrik efter att hon fyndat tacofärs i min frys. Så bra att ha färdigt så. Hon gick in innan Stjärnorna på slottet. Hon är fortfarande påverkad av sjukdomen och så klart har ju det här med Alice tagit på henne också. Trött och hängig men klart bättre.
C börjar krokna också. Men är ju sånna tider, många som är förkylda eller ligger i flunsa. Få se hur det utvecklar sig och hur det blir med Es födelsedag på fred. L kommer ev först på sönd så kanske då vi får fira.


Gjorde en plocktallrik med varma grönsaker i smör o soja till vickning. Några lufttorkade skinkskivor, mozarella och ananas.

Men nu börjar jag bli trött så ska dra mig mot bädden.

Av Neta - 8 januari 2022 05:42

Kl är lite över 5 och jag har som vanligt vaknat just den här tiden. Nu är jag vaken några timmar sen somnar jag om och sover halva fm. Varit så ett bra tag nu. Tur man inte behöver upp och ut.

Kall dag igår -10. Nu är det bara -2 och det har snöat i natt. Ska tydligen bli *snorhalt*, Leif åker hem idag.
Alice lämnades för kremering igår. Dom fick lämna henne på en lastkaj på Ultuna men hade varit en jättebra människa som tagit emot henne. Och hon kremeras med andra smådjur, som E tyckte kändes bra. Inte så kul om hon gjort det tillsammans med kor sa E själv. Utan att tycka illa om kor men ja ni fattar. Hon hade dragit ut nåt papper hon fyllt i hemma så slapp göra det där iaf.

Hon var ju ledsen så klart men dom hade åkt till Gottsunda C sen och bl.a gått på stadsmissionens loppis. Båda hade fyndat lite. Lite tröst iaf. Hon hade köpt sushi också, även till mig. Så dom kom in nån timme så hon och jag åt tillsammans. Leif äter inte sushi och dom hade ätit lunch ganska sent så han tog en fika då bara. E måste ju ta medicinen med mat, men hon åt bara hälften. Jag glufsade i mig allt!

Sen gick dom in igen för han skulle hjälpa henne att frosta av frysen i kylan. Tur att hon fick hjälp, hade jag också behövt. Han hjälpte mig iaf med en låda som var tung och ska hjälpa mig att ta upp alla tidningskassar idag. Hade 5 tidningar till i tidningskorgen Haha! Men nu är det tomt.

Jag kollade på *På Spåret* och nåt program om Stefan och Krister på 4an som gick samtidigt som jag fick starta om. Gillar Telias playkanaler.

Släckte all belysning ute igår. Jag brukar ju ha slingorna tända hela vintern annars. Bara släcka det som är julrelaterat. Men med den elräkning jag fick får det bli så här i år. E hade fått lika mkt. På framsidan är det rätt upplyst ändå men på baksidan blev det kolsvart.

På onsd ska C och jag städa bort julen. Dan efter jag haft städhjälp men det får bli så. Får ju ta hjälpen när det går. Hon jobbar i Österby nu i helgen.

Ja det var lite för nu. Nästa fredag är det Es födelsedag men pga av det nya smittoläget blir det bara vi i familjen. Om ens L kommer nu när han fick åka nu. Vi får väl se!



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards