Mina ord och tankar

Alla inlägg den 7 januari 2022

Av Neta - 7 januari 2022 00:22

Det gick inte så bra med Alice kanin, vid 5 i morse hade E hittat henne död. Hon hade matat henne 3.30 och då tyckt att hon var piggare. Tur att Leif är där! Hon miste ju Bonnie i maj, fick Alice i okt men det gick ju inte så länge. Båda var ju omplaceringskaniner och då får man ju ingen historia på dom.

Elle har ju haft kanin i nästan hela sitt liv så tror nog det blir en ny så småningom men då får hon köpa en från en uppfödare, och ta en med stamtavla. Så man vet säkert att det inte är inavel!
Både Millan och Skruttan levde ju länge, 11 resp 8 år, båda kom från Fäboden och båda hade stamtavla. Gerd därute vet vad hon gör.

Så det har varit en sorglig dag, hon är ju sjuk dessutom. Kom inte in hit idag heller. Leif har inte varit in han heller, inte ens och sagt hej. Blev nog lite turbulent. Han hade iaf plockat undan och städat efter henne och dom la henne i en låda ute i hennes förråd. Vi har ju lite vilt häromkring så dom vågade väl inte ställa henne utomhus. Är väl inte så lätt att gräva nu heller så blir väl att lämna henne till kremering. Man kan tydligen lämna till allmän kremering utan att ha anspråk på askan och då är det billigare.

Jag kom liksom av mig också. Har inte gjort så mkt vettigt idag. Lagade iaf mat och hängde lite tvätt.




Fläskytterfilen jag köpte var jättefin, mer som den benfria kotlett det ju är. Haha! Blev nästan mkt med 3 skivor. Frös in 4 st lika stora bitar till så 5 mål för 60kr.

Skulle behöva frosta av och rensa ur frysen men finns inte en chans att jag klarar det själv. Men vet att jag tyvärr har sånt som behöver kastas där, julskinka från i fjol t.ex
Hade ju tänkt bjuda dom på middag så hade inte fryst in grönsaker heller, va ju bra idag. Kokade potatisen i micron och gjorde en bea. Har lite bea kvar med. Äter kanske lite kyckling i morgon och tar reda på den då.

Nu blev jag nästan hungrig igen. Bäst att somna och spara sig till frukosten. Haha!


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards