Mina ord och tankar

Alla inlägg den 14 januari 2023

Av Neta - 14 januari 2023 21:34

Varit mkt anspänning idag. Kändes inte som vi sprang på loppisarna idag för Es skull. Jag tänkte inte på att det var lördag men det blev vi varse. Herregud va folk!
På Erikshjälpen var vi tidigt. Kunde ta en fika i lugn och ro med. Hann inte med kaffe hemma efter frukosten. Trött efter att ha grejat med avjulningen till midnatt om inte längre. Märker hur lite vi orkar nu både L och jag. Hade satt kl på 9, men hade lätt kunnat sova längre.


Lämnade in lite grejer jag hade rensat ut med. Kollade lite på soffbord, så trött på Ikeas pappersmöbler skulle vilja hitta ett gediget träbord som man kan slipa och fixa till. Men det ska vara en hylla under bordsskivan. Som ett Lack men gärna med lite avrundade hörn. Hade ju ett i furu, som vi slipade en gång. Blev så himla fint. Men det har L nu, och det är ingen hylla på det. 

vägghyllan är lite svajigt också. Kom på idag att jag ska köpa en stringhylla att ha ovanför TVn ist.Finns ju i flera fina färger nu, kommer ett ljusgrönt med vita hyllor upp i synminnet.


Jaja efter loppisrunda och ett varv på Eko så träffade vi Jonny på körrgårn. Sen åkte vi hit och fikade med tårta. Prinsesstårta så klart! Vi fick hjälp av grabbarna att bära ut det sista till förrådet och lyfta fram uplight och vinkyl igen. 

Nu ska jag rensa julblommor från mossa och pynt, lägga på nya dukar och fixa iordning med saker som ska sättas fram igen. Men ger mig själv ledigt ikväll. 

L har åkt hem så jag rår mig själv igen. Han hjälper till mkt med allt men ändå blir det ett passande med en karl i huset. Mat o sånt.


Nu ska jag lyssna oå min bok, ta reda på en ugnsomelett med champinjonstuvning jag gjorde till en laxfärsbiff. Och bara ta det lugnt. 

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards