Mina ord och tankar

Alla inlägg den 17 januari 2023

Av Neta - 17 januari 2023 00:43

Det är jobbigt nu, kommer nog att vara det ett bra tag, det var ju förra året den här tiden hon var så dålig.
Jag kände mig rätt ensam i min oro då med. Precis som jag gör i min sorg nu. Men också den här maktlösheten, att inte kunna hjälpa henne och ingen annan i familjen brydde sig.

Vi har alltid haft vår oro och vår sorg för henne individuellt. Har inte nån gemenskap i just det. Inte orkat stöttat varann. Varken då eller nu.

Jag flyttade ju hit för hon fick så många långvariga infektioner, kände att jag ville vara nära. Men hon själv bad sällan om hjälp heller, det fick jag ibland veta efteråt. Men jag var ju här iaf. Den enda som var det.

Vi ställer upp för varann i praktiska saker och så nu men vi pratar inte jättemkt om hur det var eller hur det är nu. Ibland är det skitjobbigt.

Dom andra tre är ju inte ensamma som jag heller. Dom har partners eller kompisar att prata med.
Ok att sorg är olika, men ibland känns det som om hon är bortglömd.

L och C tröstade ju varannpå sjh iaf och runt dödsfallet, höll om varann och kramades och så. Det var skitjobbigt att stå utanför det då. Ja nu med.

Men livet fortsätter ju konstigt nog. Men det är fortf så konstigt att hon bara är borta. Man föds, man är och sen poff så finns man inte längre.
Jag har nog på något sätt trott att det finns något efter det här. Att man kanske ändå skulle känna en slags närvaro i vissa situationer eftersom vi var så nära.

Men all ev gudstro jag haft och tron på en annan dimension är totalt borta. Det finns inte! Hade det funnits hade jag känt det tror jag. Jag har inte satt min fot i kyrkan för Es skull eller varit i försalingshemmet på liknande aktiviteter vi varit på förr sen hon dog och tänker inte åka dit av den orsaken heller. Det kan bara inte finnas nån gud som låtit henne lida så mkt i sitt liv och sen släcka hennes liv som det gick till.

Själv kommer jag mest troligt att ha en borgelig begravning. Ligga i askgravlunden. Eller inget alls.
Kommer väl troligast att dö ensam hemma, ligga några dar innan nån saknar mig. Vem skulle märka om jag får en stroke eller infarkt? Jo kanske att jag skulle saknas på sommaren men knappast på vintern. Går ju knappt ut då.

Inte gjort så mkt idag men iaf sett solen. Käkat lite av julköttbullarna ett par dar nu, så nu är dom nästan slut med. Kör dom 5 min i airfryern. Kokar potatis i micron, idag gjorde jag mos med lite morötter i.




[Bild]


Ska stax gå i säng. Ser fram mot lite roligheter i slutet av veckan annars är dagarna sig lika.

 

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards