Mina ord och tankar

Alla inlägg den 27 januari 2023

Av Neta - 27 januari 2023 00:22

Ja jag vet ju att det kan gå i skov och jag har ju kvar av dom starka värktabletterna jag fick då vi var på närakuten. Började känna igår så tog en paracetamol innan jag åkte till stan men hade ändå ont när jag satt på scootern sen.
Tyckte ändå att jag kände mig hyfsad när jag la mig men tog en paracetamol iaf, vaknade efter nån timme och hade ont. Försökte med olika ställningar och somnade väl om till slut för jag var helt enkelt för trött för att gå upp och hämta dom små blå.
Men sov oroligt, när jag så vaknade med rätt mkt värk så pallrade jag mig upp och hämtade dom. Då var kl 7.30 och jag var fortf urtrött.
Somnade om och sov till 13. Helt sjukt men tror jag behövde det då jag sovit uselt hela veckan.
Det är väldigt jobbigt nu då det var ett år sen E kämpade som mest hemma och var så slut. Skitdåligt samvete för att jag inte förstod. Men hon bad ju om att få vara i fred, om jag bara inte lyssnat på det. Jag borde ha förstått!
Tål inte mkt annat nu då det här gnager hela tiden.

Ute flödade solen så hade ju behövt ut då men orkade inte.

Blodsockret var ju i botten så upp och såg till att jag fick nåt i mig. Lite kaffe på det och sen blev jag kvar i soffan. Fyllde dosetten och upptäckte att järnet var slut. Skulle ju köpt det på apoteket igår men det stod inte på lappen. Då kommer jag inte ihåg. Det värsta är att jag precis dubblat dom för att bli piggare nu har jag inte en tablett och jag åker ju inte färdtjänst in á 160kr bara för dom. Hoppas apotea är snabba.

Hittade en burk med köttfärssoppa i frysen så tinade den och hade i lite strimlade sockerärtor och skivade en stor rädisa. Va potatis, lök, paprika o morötter i den sen innan.



Lite risgrynskaka m saffran hittades också på samma ställe och sista skvätten drottningsylt gick åt. Har bär i frysen så ska göra sylt vilken dag som helst.

Försökt småplocka lite men benet gör ju ont vid belastning också. Samtidigt ska man ju röra det så man inte stelnar. Kan vara en svår avvägning!

Ungar har bölrjat slänga saker på fönstren här, medans det var snö var det hårda snöbollar. Jag bor ju i mitten av huset så jag har klarat mig bra men dom som bor längst norrut där det finns mer vegitation att gömma sig i efteråt är mer utsatta liksom husen nedanför backen som har sin baksida mot skogen.
I en grannby är det sparka hårt på ytterdörrar som gäller. Båda är tydligen något dom fått från TikTok. Där uppmanar ungarna varandra till allsköns bus.
Dom som gör det här bor inte här och så är det säkert i grannbyn med. Nån karl hade sprungit ut och nästan fått tag på en och nån som hann ut på sin uteplats såg att dom är i 10-12 årsåldern.
Det händer ju kvällstid så dom är ute relativt sent om dom ska upp till skolan sen. Nåt fönster här har gått sönder och även om man har en försäkring så innebär det ju självrisk och merjobb, sen på jourtid med. Fruktansvärt irriterande är det iaf för alla drabbade.

Men nu ska jag sluta gnälla och försöka ta mig isäng. Medicin är intagen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards