Mina ord och tankar

Alla inlägg den 26 januari 2023

Av Neta - 26 januari 2023 00:04

Hade förbeställt transport för permobilscooter både dit och hem. Åkte in med samtransport ett Sthlmsföretag som hjälper Uppsala nu. Båda gångerna blev resan framskjuten, hemresan i över en timme. Virrig chaufför som knappt kunde göra sig förstådd på ditvägen men hem med en jättetrevlig svensk kille som visade sig vara dansare. En äldre, artig gentleman. Ovanligt men uppskattat. Han fick lite tips av mig. Antecknade flitigt Haha! Han hade köpt sig ett fint hus i Skärplinge.

Hade varit in på hemsidan till frisören på Boland. Såg att en tjej som hette Lena fått många positiva kommentarer. Så jag hade bokat tid hos henne.
Förstår alla positiva kommentarer för hon var jätteduktig och himla trevlig. Så bra att jag nog ska fortsätta gå där. Dessutom har dom pensionärsrabatt så jag betalade 320kr för tvätt o klipp.
Kan verkligen rekommendera både Lena och stället, Klippoteket.
Hon berättade att dom bestämt sig för att ha rabatt för pensionärer ist för studentrabatt för dom tyckte att unga personer kan ju ha extrajobb, inte alla pensionärer klarar ju det. Så vettigt tänkt tycker jag.

Åkte ett snabbt varv på Eko bara för att köpa en gästhandduk. Köpte gröna som var så bra på Albert & Herbert i Bollnäs förra året. Såg sist vi var på Eko att dom fanns där. Idag var det dessutom halva priset så betalade 22kr.


På systemet hade dom Lännavinerna så köpte ett rött.

In på CG och kompletterade lite. Köpte korv


Låg på nedsatta varor. Hittade nya underlägg i vårliga färger, köpte gula. 4/129kr. Ni ska få se dom när jag fått upp citrongardinerna. Vet att jag sydde en duk i samma tyg. Hade citrontema i köket ett tag och ska nog ta fram dom sakerna igen. Behöver lysa upp i köket.
På Eko idag såg jag jättefina engelska pelargoner. Ska köpa det när amaryllisarna blommat klart.

Skulle ha lök, men idag köpte jag bara 4 rödlökar och några scharlottenlök, är ju perfekt strl till en person. Förstår inte varför jag inte tänkt på det förut.

Fick med mig en påse blomjord med så nu ska jag sätta nässelskotten.

Tog en dricka och en bulle på fiket, va då jag fick om att bilen var försenad. Blev så trött, ville bara hem. Men tänkte att jag fikar väl o glor på folk ett tag. Scrollade lite på luren så C såg att jag var där. Kom med lite grejer hon köpt åt mig. Sen gick hon in på Eko och handlade lite till sin fest i februari.

Så småningom kom jag ju hem iaf.


Köpte med mig en räkmacka, CG gör på mörkt bröd med äggvitemajjo. Tur va det för orkade inte fixa nåt. Kostade 59kr idag. Sparde en tjuga på det.

Nu ska jag nog lägga mig och lyssna på boken en stund.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards