Mina ord och tankar

Alla inlägg den 21 januari 2023

Av Neta - 21 januari 2023 00:47

Men vi höll inte på att komma iväg. Helt plötsligt fanns inte benstöden till rullstolen. Annika letade genom förrådet, där var dom inte. Vi letade i hallen där var dom inte heller. Tänkte då att dom låg kvar i Leffes bil, icke!
Till slut såg Annika att det stod en kasse ute i smygen, på nordet. Där var dom. Dom hade alltså inte plockat in allt dom tog ut när dom lyfte ut jullådorna i förrådet i lördags. Så kassen med benstöden har stått ute en hel vecka.
En himla tur för dom det! Blivit dyrt för dom om dom försvunnit där. Nya grannen och hennes släkt, nya varje dag, går alltid den vägen.

Jag har länge funderat på ett nytt sybord, såg ett på Ikea där det fanns fack på sidan för symaskinen och kabel och kontaktförvaring under bordsskivan. Men det är lite dyrt, så ville mäta det noga så jag säkert visste att det skulle funka.



Det gör det om man tar bort nedersta hyllplanet. Har inte mätt symaskinen än men ska göra det i morgon. Man kan ju ha en korg på hyllan över maskinen isf med det där man vill komma åt fort, sax, måttband m.m

Det är ju så klart ett skrivbord men betydligt bättre än det jag har med fuktskadad skiva där tyget ibland liksom *fastnar*

Det är ett äldre köksbord i teak med en låda under skivan. Tänker absolut inte göra mig av med det. Men fixa till det med slip och behandling så det behåller sitt värde om nån i familjen behöver det i framtiden. Teakbord är dyra, har ju ett sängbord i det med, med *stringben* och hylla också i metall som min mamma gjort. Där bor min skrivare och laminatmaskin idag.

Iaf så när vi bestämde oss för att åka och kolla in det nya bordet. Så fanns det inte på vårt Ikea.
Det fanns i Malmö, Göteborg, Västerås och Haparanda. Valet blev ju enkelt då det ju blev svårt att hinna till Haparanda över dan tyckte Annika. Haha!

Så vi åkte på fm, försenade av letandet, mötte lite snö på 55an som tilltog rejält vid typ Litslena sen var det lappvantar i Enköping som inte avtog förns strax före Västerås. Där upphörde snöandet. Skönt!

Vi började med kissande och lunch. Varm mat med skalpotatis och bea. Kaffe och delande av en kladdkaka till det. Sen var vi redo.
Köpte lite städprylar som var nedsatta, en dörrmatta att ha innanför altandörren, blommor, ampellilja och fredskalla och kanske nåt mer jag inte minns.




Ett par sånna, fyrkantiga och graderade


Typ rotborstar, den lilla verkar väldigt praktisk i skrymslen


Skrubbdynor


Galge för strumpor och annan småtvätt, man sätter fast dom mellan rundlarna. Bra även på resan stod drt. Haha!


Dörrmattan.

Tar ju sin tid på Ikea, måste ju gå på båda våningarna. Haha!

Sen till Hälla och Maxi, handlade lite till min Bowl jag planerade göra och också gjorde då jag kom hem. Mkt folk och lite småjobbig butik.




Gjorde med räkor, avocado och en massa annat gott i. Med ingefärsdressing. Har ris till lite sushi i morgon med.

På Spåret, prat med en annan Annika och sen har jag bara slöat i soffan. Nu är jag trött!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards