Mina ord och tankar

Alla inlägg den 28 januari 2023

Av Neta - 28 januari 2023 21:16

Nånting som jag retar mig på är när folk säger som Carolinna Gynning nyss. "Det viktiga nu är att alla är friska och får må bra" eller när gravida säger "huvudsaken barnet är friskt" 

Har vi då haft nåt jäkla B-liv som fick ett sjukt barn? Ska vi känna oss misslyckade?

Jag tycker ju tvärtom at vi på ett sätt fått ett bättre liv, fått uppleva saker som vi aldrig fått uppleva annars, t.ex resan till Legoland, alla cirkus, alla utflykter vi fick åka på runt om i landet, möjlighet att hyra stugor billigt, möten med andra familjer i samma situation m.m

Klart att det varit jobbigt också men jag tycker samtidigt att vi verkligen kan klappa oss på axeln,
för vi orkade,
för att vi ändå gjort det bästa vi kunde.
För att vi orkade bilda vår förening som inte bara hjälpte oss själva utan många andra familjer också.

För att Ungarna ändå oftast såg glada föräldrar när allt var som värst när dom var barn.
Att vi gjorde alla semestertrippar och vidgade deras värld i deras eget land.

Det blev ju faktiskt bra ändå! Fast inte alla fick vara friska och må bra! Så det så! Haha!

Av Neta - 28 januari 2023 15:27

Kl är 15 och det är fortf soligt ute. För en månad sen var det nästan mörkt så här dags. Då gick solen ner i början av garagelängan längst söderut, mitt i sommaren går den ner norr om den. Nu går den ner ungefär en tredjedel in på den. Längan är lika långt som huset, 6 lägenheter á ca 7-8 m. Tror min uteplats är drygt 7 m.

Oxveckorna är ju snart halvvägs. Det har gått rätt fort ändå.


Igår fick jag upp nya gardiner i köket och dom sista lådorna med lite större adventssaker, som kyrka, dörrkransar m.m kom ut i förrådet. Duklådan är kvar framme, men allt är inte tvättat än och den ska sen stå i klädkammaren. Vill inte ha textilier ute då det inte är nån värme där.
Ignorera det stökiga köksbordet, tog bilden när jag precis skulle äta. Hade snabbt kokat ett par potatisar i micron och gjort lite mos. Sallad på mango, sockerärtor och paprika. Korven låg kvar i kastrullen här.
Tagit fram köttfärs idag till ett par tacotallrikar, A kommer ikväll.

Håller på och tvättar idag. En maskin är snart klar och ska köra en till sen. Benet har inte värkt i natt så äntligen verkar pillren ha klickat in. Då behöver jag bara ta morgon o kväll.

Tog nån ny lokal tidning på Boländerna i onsdags. Och där upptäckte jag att det kommit en ny pastakrog med hyfsade priser i Kvarnen. Vin kan man få också. Är ju marknad i början av februari så man kanske kan ta sig en tur, lite lunchvin gör ju inte ont.


När Annika kom igår hittade hon min nyckelknippa i dörren. Där hade den varit i 2 dygn. Har alltså gått här o låst dörren inifrån med nycklarna i låset. 2 nätter va dom där med. Haha! Hade ju 2 kassar och en påse blomjord + garage och scooternyckeln i händerna då jag gick in. Nyckeln i dörren satte jag i först, och glömde tydligen. Tur att man bor där man bor. Ska prata med grannarna som har postlåda här och be dom slänga en blick på min dörr då och då.

Nu ska jag ringa Sonja och höra hur hon har det. Mamma får nog en signal med. 15.30 och fortf ljust.



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards