Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 augusti 2023

Av Neta - 10 augusti 2023 01:36

Ja både ute och inne faktiskt, 16 gr som varmast ute idag. Tänkte åka till affären men ändrade mig raskt. Va inte tvunget och tänkte att jag kan kanske få gå både på Lidl och Hk i Tierp på fred. Dom ligger i stort sätt bredvid varann.

Ställde fram måttet jag brukar plocka hallon i när jag tog min efter frukostkaffe idag men stängde snart altandörren och gick inte ut, kollade och det var 14 gr. Har inte plockat på nån vecka så en del är nog övermoget men då får jag väl slänga dom då. Börjar väl ta slut snart med och dom blir ju inte solmogna nu precis.

Willys säljer frysta 500 g för 29.90 Är sånna jag brukar göra min sylt på så ska någon av er dit så köp gärna en påse åt mig. Har bara en halv burk kvar.
Skulle behöva köpa honung med men ska kolla om några av dom som har bin härute har.

Blommorna tar ju stryk av regnet med, får nog klippa ner en hel del. Blir det bara varmare så tar dom sig igen, iaf vissa. Såg att jag iaf har nya knoppar på Astrid Lindgrenrosen.

Regnade tidigt i morse och kom lite stänk ikväll med. Det är som att man har fått en aning om höst. Sitter här inne, tänder lamporna och tänder ljus. Tycker synd om alla som har semester nu.
Själv har jag bara varit till postlådan idag.




Blev så sugen på köttfärssås och hade en påse köttfärs kvar i frysen. Kokade gammeldags idealmakaroner till. Den blev lite tunn då jag tog en hel burk tomater till 250 g färs men det gick i och jag har till i morgon med. Sallad på färsk spetskål.

Delitea skulle kommit ikväll men blev uppskjutet, en del av personalen på Best kanske har semester. Hoppas det kommer i morgon.

Syrran hade ätit kräftor idag och jag blev så himla sugen. Ska iaf köpa kräftstjärtar. Kanske lugnar mig med kräftor till nästa helg eller till sönd. Fiskeriets stora kräftor ska vara bra och dom har Lidl bra pris på. Hoppas dom har kvar på fred, köper man då så kan man ju äta på sönd.

Fortsätter läsa (lyssna) på min bok om Stallarholmen. Blir mer och mer sugen på att åka dit.

Men nu blir det nog sängen, är som att kylan kryper in på kvällen. I natt tänkte jag nästan gå upp och byta täcke. Ska bli fortsatt svalt i morgon. Bättre till helgen sen.

Apropå kyla så såg jag den här idag men skulle behöva lite spons på den. Haha!




Varmfodrad och modell som ett slaktarförkläde, just höft och ben är ursvåra att hålla varma på vintern. Med det följer värk. Den här har en ficka i fram också. Så smart. Men över 800 kr.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards