Mina ord och tankar

Alla inlägg den 20 augusti 2023

Av Neta - 20 augusti 2023 00:16

Ja ena dan med utemiddag, födelsedagsfika och dansbesök. Skriver så eftersom jag inte längre kan dansa själv.
Till idag när man inte träffat nån. Va väl lite trött med, sov länge men i natt en riktig djupsömn. Men annars har ingen varken ringt eller skrivit på messenger. Undantaget C som skickat 2 filmer på hur Ms kompisar *uppvaktade* idag.

Tänker tillbaka på dansen igår som verkligen hade ett brett spam på åldrar. Från riktigt unga till vår ålder. Trots det dansade L bara en dans, med C. Då var det faktiskt lika mkt fox som bugg. C dansade iaf en till. En typ 6-låtars. Haha!

Det kan inte vara av hänsyn till mig som han inte dansade för han stod nån m från mig hela tiden. Å han vet att jag är ok med att sitta ensam. Stod många tjejer strax bredvid oss också i mogen ålder så det saknades inte heller. Fattade nada!

Det här med klädsel på dans är också något man kan fundera över. Finna alla varianter i alla åldrar. Men när tjejer på 50+ verkar ha lånat sina barnbarns kortkorta kjolar då ser det bara så fel ut, så desperat. Alla gör som dom vill men min reflektion och åsikt. Dom verkar iaf inte få dansa så mkt.

Idag spelade Sannex i Kungsan i Sthlm. Många bra dansband har gjort det i veckan. Fanns t.o.m en dansbana såg vi på bilder.

Åt rester av fisksoppan idag med vitlöksbröd. Gjorde inte så många knop annars.

I morgon är Wiping Willows i parksnäckan. Skulle vilja åka ner och tjuvlyssna men åker inte ensam.

Ni kanske undrar över det där med tjuvlyssning. Det är så att parksnäckans publikplatser är vanliga parkbänkar på grus, skittråkigt och obekvämt, medans det utanför planket är en lummig park med massor av fina buskar, träd och blommor på gräs. Man hör perfekt och bra mkt trevligare miljö. Det är alltid fler utanför som sitter i kompisgäng eller med familjen, oftast fullsatt. Nästan alla har picknick med stolar eller filt med sig. Dom bord som finns försvinner fort från att vara lediga.
Hör liksom till att tjuvlyssna nån gång varje sommar. Som familj gjorde vi det oftare.






Med slottet i bakgrunden.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards