Mina ord och tankar

Alla inlägg den 26 augusti 2023

Av Neta - 26 augusti 2023 01:35

Tack för pm angående mina senaste inlägg. Orkar inte svara just nu men har läst alla. Visste inte att jag har så många medicinskt kunniga i min närhet. ( ironi) Tro mig men kunskapen har vi efter att ha levt med en hypofysinsufficiens i 30 år. Dom flesta av er är bara peppande, tur det.

Sitter här med täppthet och lätt huvudvärk. Får lite hosta ibland med. Som föraning till en förkylning som aldrig bryter ut. Täpptheten kan ju vara min allergi med, mycket har ju tagit fart nu när vi fått så mkt regn.

Är fortf så håglös och tar liksom inte tag i saker. Tvättat och hängt en maskin iaf och ska köra en mörk i morgon med. Städ på tisd så måste ju plocka undan tvättade kläder till dess och försöka klara av att bädda rent. Skulle behöva till Ikea och köpa fler tunna galgar.

Just håglöshet kan tydligen vara en hormongrej i min ålder. Ha med klimakterie att göra. Har ju inte känt av nån sån, fick ju barn sent och tog ur hormonspiralen för nåt år sen bara. Trodde jag hade klarat mig men kanske inte ändå då.

Skulle bara vilja göra saker, åka iväg och fika, köpa glass eller va som hellst ist för att sitta här. Men vill inte göra det själv. Idag hade jag tänkt åka upp och handla lite men när det var dags så regnade det. Sen hade jag ingen lust längre.

Mamma ringde idag, hon 91 år ska bjuda bouletanterna på räkskiva i morgon och hade gjort en ostpaj.
Nåt sånt skulle ju va kul att fixa med de få jag umgås med nån gång men samtidigt vill man ju äta lite kräftor med och det har man ju bara inte råd att bjuda på. Inte jag iaf. Ingen bjuder ju en ensam tjej heller, så varför ska jag det då? Jag får nog äta själv isf. Gjort det en gång redan och det gick så bra så. Haha!

När jag beställde från Delitea sist så beställde jag en konserv med köttbullar i gräddsås. Tanken var att kolla om den var så bra att jag kan ha den på krishyllan.




Den va helt ok och det där är bara hälften. Mycket sås va det med. Beställer ju allt tungt därifrån för att slippa bära det och dessutom få hemleverans, så ska bli några burkar till hyllan. Tror det är Felix.

Har nån burkskinka, ravioli, fiskbullar, tonfisk, stuvningar, oliver och bullens redan + lite torrvaror som pasta, ris och torrmjölk. Te o kaffe bör man väl ha. Svårt att veta vad mer. Påssoppor kanske. Buljong? Hur mkt ska man ha av allt då? Det står ju inte på den där krissidan. Och om man inte har el, hur tar man hand om rester? Sen bör man ju ha koll på datum och se till att äta av det med och fylla på.

Men nu ska jag nog släcka lampan och luta mig bakåt mot kuddarna.



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards